StoryEditor

Argentinci se dive Torcidi: "Obojali su nebo u crveno..."

Piše D  /  29.10.2020., 12:10h

Priča o Torcidinom performansu proširila izvan granica Hrvatske pa su se brojni regionalni mediji raspisali o čudesnoj proslavi u Splitu, a sada je priča došla i do Argentine. 

"Kao u filmu! Nevjerojatna proslava hrvatske navijačke skupine koja je grad obojila u crveno", piše argentinski medij Ole koji donosi i niz fotografija s proslave pa u nastavku dodaje:

"Nogomet diljem svijeta uzrokuje da navijači rade ludosti. Strast za loptom utkana je u svaki kutak svijeta, a u tome se ne razlikuju velike od malih ekipa ni velike od malih liga. Publika splitskog Hajduka u Hrvatskoj koja je proslavila 70 godina postojanja sjajnim šouom koji dokazuje da je tome tako. Nije to bila kiša meteora, iako se tako činilo."

Argentinska televizija TyC Sports na svojim službenim kanalima objavila je tekst pod naslovom: "Nevjerojatna proslava vatrometom jedne navijačke skupine u Hrvatskoj".

"Hajdukovi fanatici proslavili su 70 godina postojanja impresivnim spektaklom koji je nebo iznad grada obojio u crveno", piše u tekstu pa se nastavlja:

"U ponoć se nebo nad Splitom pretvorilo u veliki crveni oblak, izgledalo je filmski!", prenosi Index sport.

Dnevnik.ba

16. travanj 2024 12:25