Article_Top_970x250

Arapski princ s ekipom se zacugao u Dubrovniku, račun ih "otrijeznio"

odbili platiti

Arapski princ s ekipom se zacugao u Dubrovniku, račun ih "otrijeznio"

lip 11, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U dubrovačku Luku Gruž uplovila je proteklog vikenda jedna od najvećih jahti na svijetu. Vlasnik jahte 'Yas' dužine 141 metar je emir Ujedinjenih Arapskih Emirata šeik Hamdan bin Zayed bin Sultan Al Nahyan, a njome se često služi i njegov sin princ Mohammed. I čini se da su princ i njegova ekipa otkrivajući čari dubrovačkog noćnog života izazvali aferu o kojoj se naveliko priča u kuloarima.

Naime, kako neslužbeno doznaje Dubrovački dnevnik, ekipa s jahte Yas pohitala je u subotu navečer u Culture Cub Revelin, popularni klub u staroj gradskoj jezgri, ali ondje su se poprilično zaigrali. Jedan od prijatelja princa Mohammed proveo je večer časteći hostese skupocjenim šampanjcem, a kada su se tome zbrojile litre alkoholnih pića koje je društvo popilo, račun je dosegnuo nevjerojatnu cifru - 50.000 eura.

Kako je Dubrovačkom dnevniku rekao neimenovani izvor, jedan VIP uzvanik koji je trebao platiti je odbio platiti račun za piće hostesa pa je u cijelu priču s naplatom računa došla i zaštitarska služba, a potom i policija.

Policija je mlađeg muškarca privela u postaju, a on je potom uz pomoć drugih gostiju platio račun koji je premašivao 375 tisuća kuna, prenosi Jutarnji list.

Ni iz policije, niti iz samog Culture club Revelina nisu željeli potvrditi informacije do kojih je došao Dubrovački dnevnik, jer je i inače poslovna politika tog kluba da se ne oglašavaju po pitanju VIP osoba bez njihovog pristanka.

Inače, bogatstvo obitelji se procjenjuje na desetak milijardi dolara. Emirove tvrtke broje više od 50 tisuća zaposlenih, a vlasnik je i treće najveće jahte na svijetu duge 162 metra.

Dnevnik.ba