Article_Top_970x250

Ante Kostelić: Janica mi je rekla da su je torcidaši gurali, bilo je strašno

kostelići

Ante Kostelić: Janica mi je rekla da su je torcidaši gurali, bilo je strašno

sij 05, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ante Kostelić, otac ponajboljih hrvatskih sportaša svih vremena Ivice i Janice, požalio se na situaciju koja se dogodila njegovoj kćeri.

Janica Kostelić, jedna od najboljih skijašica u povijesti, postala je 2016. godine državna tajnica za sport. Navijači Hajduka su je, nezadovoljni radom nadležnih organa, napali u lipnju 2017. godine na Braču, gdje je gledala finale ženskog teniskog turnira.

"Tada je navijači Hajduka nisu samo verbalno vrijeđali. Janica mi je rekla da su ju i gurali, a nakon što je ušla u automobil, tresli su ga! To je strašno. Strašno je i da to nisu svi osudili, a trebali su", požalio se Ante Kostelić u razgovoru za 24 sata

Torcida se tada nakon napada oglasila i upitala Janicu što je mogla očekivati od pripadnika navijačke skupine koja prati Hajduk:

"Janica je za navijače Hajduka danas političarka. Mi je tako doživljavamo. Ona je na čelu Središnjeg ureda za sport i nije napravila ništa da se sankcioniraju ljudi koji su protekle dvije godine ignorirali Zakon o sportu. Što je očekivala od navijača Hajduka kad je došla na Brač? Sladoled?"

Tada su zbog napada pritvorena sedmorica navijača Hajduka.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250