StoryEditor

Ante Erceg se teško ozlijedio

Piše D  /  05.05.2021., 12:05h

Osijek je objavio da su 31-godišnjem ofenzivcu stradali prednji križni ligamenti, lateralni i kolateralni uz parcijalnu rupturu stražnjih, te da je izvjesno kako će u ovom slučaju biti nužna rekonstrukcija kompletnog koljena. Riječ je o jednoj od najtežih ozljeda za sportaša. 

Ove sezone je Erceg kod Nenada Bjelice odigrao 30 utakmica, ali je uglavnom dobivao priliku s klupe. Zabio je pet golova uz dvije asistencije. U Osijek je stigao do kraja sezone na posudbu iz Brondbyja. Bjelica je nedavno rekao da Osijek neće otkupiti Ercegov ugovor, ali da će pokušati dogovoriti novu posudbu. 

Erceg je karijeru počeo u RNK Splitu, a kasnije je u Hajduku postao najbolji igrač kluba i miljenik Torcide, koja mu je prije tri godine dodijelila nagradu Hajdučko srce. Za Hajduk je odigrao 56 utakmica, zabio 26 golova i imao 15 asistencija. Iz Hajduka je za 1.8 milijuna dolara otišao u Shabab iz Ujedinjenih Arapskih Emirata i ondje je imao ugovor prema kojem je dobivao milijun dolara godišnje. Iz UAE-a je otišao u Brondby, u kojem se prošle sezone nije naigrao, prenosi Index.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 19:40