StoryEditor
kontroverzni influencer

Andrew Tate završio u bolnici: "Matrix me napao! Ali, ne možete ubiti ideju"

Piše desk  /  09.01.2023., 09:06h

Matrix me napao, napisao je na Twitteru kontroverzni Andrew Tate (36), koji je u pritvoru zbog sumnje na trgovinu ljudima, silovanje i udruživanje u kriminalnu skupinu. Uhitile su ga rumunjske vlasti, a trenutno je pod istragom. U pritvoru je i njegov brat Tristan.

Ovih dana završio je u bolnici jer mu se na plućima ‘‘stvaraju čvorići‘‘. Iako se najčešće radi o benignoj i bezopasnoj izraslini, može biti kancerogena pa je Tate zatražio pregled liječnika. Napravljena je i biopsija kako bi se uvjerio da izraslina nije opasna. 

Tada je napisao gore spomenutu objavu i pratiteljima javio da se nalazi u bolnici. Tateovo suđenje je za nekoliko dana, navodi portal Dexerto. Tada će se odlučiti hoće li provesti istragu na slobodi ili će ga vlasti zadržati pritvoru neko vrijeme. 

Podsjetimo, bivši kickbokser, a danas jedan od najpoznatijih influencera na svijetu, Andrew Tate i njegov brat Tristan zatvoreni su krajem prošle godine zajedno s još dvije rumunjske državljanke nakon pretresa njihove nekretnine u Bukureštu. 

Državno odvjetništvo Rumunjske navelo je da su braća Tate pod istragom od travnja.

"Četvero osumnjičenih... čini se da su osnovali organiziranu zločinačku skupinu za novačenje, smještaj i eksploatiranje žena koje prisiljavaju na stvaranje pornografskog sadržaja namijenjenog specijaliziranim plaćenim portalima", stoji u izjavi. Državno odvjetništvo dodalo je da su pronašli šest žena koje su osumnjičenici spolno eksploatirali.

Dnevnik.ba

15. travanj 2024 16:46