StoryEditor

Andrej Kramarić nije mogao spavati, pa oduševio fanove urnebesnom objavom

Piše D  /  30.03.2019., 12:03h

Hrvatski napadač Andrej Kramarić zabio je u pobjedi svog Hoffenheima protiv Bayera (4:1) svoj 14. gol ove sezone. Našem reprezentativcu bio je 47. gol za Hoffe te je tako postao najbolji klupski strijelac u povijesti njemačke lige, prenosi Večernji.hr

Kod četvrtog pogotka gotovo sve je učinio Alžirac Belfodil. I dok se lopta kotrljala iza leđa gostujućeg vratara Kramarić je u trku gurnuo loptu preko crte. 

- Bravo Ishak i hvala ti. Bio je to njegov gol! Odigrao je nevjerojatnu utakmicu, a ja sam naravno sretan i ponosan što sam novi klupski rekorder - rekao je Kramarić i dodao:

- Kada sam stigao u Hoffenheim nisam razmišljao o tome. Osjećaj je nestvaran, sada sam u povijesnim knjigama, ali želim postići još više toga s klubom. Nastavit ću raditi sve kako bi bili uspješni. Nadam se da ćemo uspješno završiti sezonu i ponovno izboriti Europu.

Kramarić je otkrio kako nakon silnog uzbuđenja nije mogao spavati. Na društvenoj mreži je s fanovima podijelio jedan od fantastičnih trenutaka sa SP-a kada je Rebića uhvatio grč tijekom slavlja u utakmici protiv Rusije.

‘Kad ne možeš spavati cijelu noć pa gledaš…. Hahahaha ma fešta kad te i grč uhvati‘, napisao je Andrej Kramarić na Instagramu.

 

Dnevnik.ba 

20. travanj 2024 02:55