StoryEditor
facebook

Analitičarka Marić podržala odluku Sebije Izetbegović da preuzme mandat u Skupštini ŽS: Tu je sigurna 4 godine ako joj ukradu još koju diplomu

Piše desk  /  11.11.2022., 12:24h

Nakon što je jučer Enra Suljić rekla kako je netko otuđio dio dokumentacije diplome Sebije Izetbegović, a Ivana Marić jutros predložila Izetbegovićevoj da preuzme mandat u Skupštini Županije Sarajevo, politička analitičarka se ponovno oglasila poslije vijesti da će Sebija Izetbegović boraviti u klupama Skupštine Županije Sarajevo.

Ivana Marić je jutros predložila Sebiji Izetbegović da razmotri opciju prihvaćanja mandata u SKS jer joj za to nije potrebna diploma.

“Odlično, neće onda biti problem da dostave dokaze za to pa da tu priču završimo, da ne maltretiramo cijenjenu profesoricu doktoricu generalnu direktoricu. Gospođa Izetbegović je na sjednicu Senata, koja treba utvrditi vjerodostojnost njene diplome, poslala Enru kao “zamjenu”. Čuj zamjenu. Tko može biti zamjena osobi u čiju vjerodostojnost diplome Senat sumnja? Najbolja prijateljica? Zaposlenica u KCUS-u? Stranačka kolegica? Možda bi gospođi Izetbegović mogla razmotriti opciju da ipak prihvati mandat u Skupštini Županije Sarajevo jer za to nije potrebna ni diploma o završetku srednje škole”, napisala je na svom Facebooku Marić.

Nakon što je Sebija Izetbegović preuzela mandat, Marić je na Facebooku rekla kako je to pametna odluka Izetbegovićeve.

“Pametna odluka gospođe Izetbegović da preuzme mandat u Skupštini ŽS. Za to joj ne treba ni diploma srednje škole, a kamoli magistarskog. Tu je sigurna naredne 4 godine, ako bi joj ukrali još koju diplomu i ako bi supruga smijenili kao predsjednika SDA. Helem, neka spektakl počne”, napisala je politička analitičarka na Facebooku.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 00:52