StoryEditor

Amerikanac uređivao dvorište pa iskopao tijelo svoje majke

Piše D  /  10.04.2019., 12:04h

Bonnie Haim nestala je u siječnju 1993., kada je bila u braku s Michaelom Haimom, te je policija tijekom istrage, nakon pronalaska tijela, uhitila njenog tadašnjeg supruga. Haim je uskoro optužen za ubojstvo, prenosi Index.hr

Istina zakopana u dvorištu

"Istina je uvijek bila tamo, zakopana u njihovom dvorištu", rekao je pomoćnik državnog odvjetnika Alan Mizrahi u uvodnim riječima na suđenju Haimu koje je počelo ovog utorka.

Odvjetnica optuženog u svom je uvodnom govoru potvrdila da su Michael i Bonnie Haim imali problema u braku, no da to ne znači da je on zbog toga ubio svoju tadašnju suprugu.

U intervjuu davne 1993., nedugo nakon što je nestao svaki trag Bonnie Haim, Michael je izjavio kako je ona napustila njihov dom u noći 6. siječnja nakon svađe.

"Zapravo, jednostavno nije bila sretna i htjela je otići. Nisam je mogao zaustaviti da ode", rekao Michael Haim novinarima.

"Tata ju nije mogao probuditi“

No uspomene Frasera iz vremena kada je imao 3 godine, znači iz perioda kada je nestala njegova majka, pričaju drugačiju priču. Ubrzo nakon nestanka 3-godišnji Fraser ispričao je socijalnom radniku kako je "tata ozlijedio mamu". Izjavio je i da je "tata pucao u mamu" te kako "ju tata nije mogao probuditi".

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:11