StoryEditor

Allegri pojasnio zašto Mandžukić ima veću minutažu od Dybale

Piše D  /  11.02.2019., 11:02h

Iako su mnogi vjerovali kako za njega neće biti mjesta u Juventusu nakon dolaska Cristiana Ronalda, dogodilo se baš suprotno za Marija Mandžukića. Naime, naš 32-godišnji napadač postao je standardniji prvotimac nego prije dolaska slavnog Portugalca, a trener mu u potpunosti vjeruje i šalje ga na travnjak svaki put kad je zdrav.

To je razočaravajuće za 25-godišnjeg Argentinca Paula Dybalu kojem neki tržišnu cijenu procjenjuju na više od stotinu milijuna eura, a pokraj Mandžukića mora sjediti na klupi, što se ponovilo i ove nedjelje protiv Sassuola kada je ušao u igru tek u 83. minuti.

Strateg torinskog kluba nakon pobjede 3:0 objasnio je zašto je to tako.

‘To je pitanje karakteristika nogometaša. Paulo ima drukčije odlike od Mandžukića. Mogu igrati Dybala i Ronaldo, ali Cristiano ima potrebu za Mandžukićem, dovoljno je vidjeti brojke. Nije slučajno deset godina igrao zajedno s Benzemom,‘ objasnio je Massimiliano Allegri pa dodao:

‘I Dybala i Ronaldo trebaju Mandžukića, igrača drukčijih karakteristika.‘

Dakle, ako ga zaobiđu ozljede u završnici sezone, Mario se ne treba bojati za svoje mjesto u prvih 11, niti u Ligi prvaka, niti u Seriji A. Dybali pak preostaje nemoguća misija, izgurati na klupu...

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 15:36