StoryEditor

Allegri kritizirao igrače Juventusa, poslao poruku i Mandžukiću

Piše D  /  03.02.2019., 08:02h

Talijanskom prvaku bio je to tek treći ovosezonski remi, uz 19 pobjeda i njihova prednost ispred drugoplasiranog Napolija je ogromna (devet bodova), ali trenera Massimiliana Allegrija ljutio je način na koji su dva boda prosuta.

"Spustili smo gard nakon vodstva 3:1 i onda opet u zadnjem napadu kod njihovog izjednačenja. Ne možete igrati s takvim stavom u 93. minuti s loptom kod korner zastavice. Bilo je konceptualno krivo pokušati zadržati loptu u toj akciji. Samo ju ispucaj na tribine", rekao je Allegri na presici nakon utakmice, jasno aludiravši na povratnika Marija Mandžukića, inače kapetana Juventusa u utakmici protiv Parme.

U ovom susretu Juventusu je nedostajala cijela obrana, budući su Giorgio Chiellini, Leonardo Bonucci i Andrea Barzagli izvan pogona.

"Prvi smo put zaigrali sa ovom četvorkom u zadnjoj liniji i nismo baš pomogli stoperima, ostavljavši ih same u situacijama jedan na jedan. Igrači moraju shvatiti da nije sramota ispucati loptu na tribine ako se ukaže potreba za time. Prekrasan nogomet na kraju se ne isplati i na kraju dana samo loptu morate ispucati dalje od svog gola", zaključio je Allegri.

Rezultati by SofaScore

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:57