StoryEditor
celebrity

Alka Vuica pozirala sa sinom i njegovim ocem: Odnos kakav bi trebali imati rastavljeni

Piše desk  /  24.01.2022., 20:11h
Hrvatska pjevačica i televizijska voditeljica Alka Vuica privukla je pažnju fotografijom gdje je pozirala sa sinom i njegovim ocem, za koju su mnogi zaključili da je rijetkost za vidjeti.

Naime, fotografija je nastala uoči praznika, a nasmijani su pozirali Alka, njen sin Arian i njegov otac Vuk Vidor, ujedno pjevačičina nekadašnja ljubav.

"Sretna obitelj na Božić", napisala je ona i izazvala pozitivne reakcije svojih pratitelja, prenosi Klix.

Mnogi su joj komentirali kako je ovaj trojac pravi primjer "odnosa koji bi trebali imati rastavljeni", ali i kako je Arijan "pljunuti otac".

Naime, Alka i francusko-srbijanski umjetnik upoznali su se kada je pjevačica bila na vrhuncu karijere. Razdvojila ih je daljina, budući da su živjeli na različitim adresama. Vezu su prekinuli nedugo nakon rođenja sina, no zbog istog su ostali u dobrim odnosima. Danas, važe za prave prijatelje.

"Veza između mene i Vuka nije uspjela jer smo bili mladi i stalno razdvojeni. On je živio u Parizu, a ja u ratom poharanoj Hrvatskoj. Danas imamo divan odnos. Volim ga i znam da on voli mene jer je otac moga sina", rekla je Alka jednom.

Njihov sin Arijan danas ima 33 godine i uspješan je muzički producent. Studirao je u Londonu gdje se upoznao s frontmenom grupe "Duran Duran". Danas je neizostavno ime hrvatske trap scene, a njegova pjesma "Legends Never Die" našla se i na ljestvici Billboarda.

Alka je jednom prilikom izjavila kako joj nije teško palo što će sama podizati sina, no izjavila je i kako bi, da je imala muža, rodila još puno djece.

Dnevnik.ba

18. svibanj 2022 10:50