StoryEditor

Alilović oduševio! Nagradu za najboljeg igrača dao Stepančiću

Piše D  /  13.01.2018., 02:01h

Po završetku utakmice Hrvatske i Srbije (32-22) u splitskoj Spaladium Areni uslijedila je kratka ceremonija proglašenja igrača utakmice.

Čak je i Mirko Alilović ostao iznenađen kada je njemu pripala ta čast, svi su očekivali ‘bombardera‘ Luku Stepančića u toj ulozi.

Mirko je pokazao kolika je veličina kada je svoju nagradu za igrača utakmice dao sjajnom Luki Stepančiću. Desni vanjski zabio je šest komada iz šest pokušaja i po mnogima bio najbolji pojedinac susjedskog derbija.

Naš je golman upisao pet obrana te dvije izvanredne intervencije kada je s klupe utrčavao na teren i atraktivnim obranama spašavao sigurne golove Srbije... Ti su potezi skroz ‘zapalili‘ publiku!

- Ovim putem mu se zahvaljujem, on je imao potrebu i jer sam mlađi...Zahvaljujem mu na tome, a da je nagrada otišla u ruke bilo koga drugog, to bi bilo zasluženo. Dobro dođe za motivaciju, ali ovo je kolektivni sport - rekao nam je Luka Stepančić.

Nije bilo pretjeranog slavlja u taboru reprezentacije, ovo je tek prvi korak prema velikom rezultatu.

- Za slavlje će biti vremena, zadovoljstvo je veliko zbog rezultata i prikazanog na terenu. Fokusirani smo na ono što slijedi, to je Island - smatra Luka.

Dnevnik.ba

18. travanj 2024 21:05