Article_Top_970x250

Alilović oduševio! Nagradu za najboljeg igrača dao Stepančiću

rukomet

Alilović oduševio! Nagradu za najboljeg igrača dao Stepančiću

sij 13, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Alilović je pokazao kolika je veličina kada je svoju nagradu za igrača utakmice dao sjajnom Luki Stepančiću. Desni vanjski zabio je šest golova iz šest pokušaja i po mnogima bio najbolji pojedinac susjedskog derbija.

Po završetku utakmice Hrvatske i Srbije (32-22) u splitskoj Spaladium Areni uslijedila je kratka ceremonija proglašenja igrača utakmice.

Čak je i Mirko Alilović ostao iznenađen kada je njemu pripala ta čast, svi su očekivali 'bombardera' Luku Stepančića u toj ulozi.

Mirko je pokazao kolika je veličina kada je svoju nagradu za igrača utakmice dao sjajnom Luki Stepančiću. Desni vanjski zabio je šest komada iz šest pokušaja i po mnogima bio najbolji pojedinac susjedskog derbija.

Naš je golman upisao pet obrana te dvije izvanredne intervencije kada je s klupe utrčavao na teren i atraktivnim obranama spašavao sigurne golove Srbije... Ti su potezi skroz 'zapalili' publiku!

- Ovim putem mu se zahvaljujem, on je imao potrebu i jer sam mlađi...Zahvaljujem mu na tome, a da je nagrada otišla u ruke bilo koga drugog, to bi bilo zasluženo. Dobro dođe za motivaciju, ali ovo je kolektivni sport - rekao nam je Luka Stepančić.

Nije bilo pretjeranog slavlja u taboru reprezentacije, ovo je tek prvi korak prema velikom rezultatu.

- Za slavlje će biti vremena, zadovoljstvo je veliko zbog rezultata i prikazanog na terenu. Fokusirani smo na ono što slijedi, to je Island - smatra Luka.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250