27.08.2022., Pula - Na platou arheoloskog muzeja Istre odrzan je veliki obljetni koncert Brune Krajcara. Koncert je bio besplatan te je pocastio ljubitelje njegove glazbe za svoj pedeseti rodjendan, 40 godina skladanja te 30 godina od izdavanja prvog katautorskog nosaca zvuka. Jedan od gostiju bio je i Alen Vitasovic. Photo: Srecko Niketic/PIXSELLSRECKO NIKETIC/PIXSELL - Pixsell
StoryEditor
ZAPJEVAO

Alen Vitasović snimljen u javnosti prvi puta nakon pada: Gostovao na koncertu i pridržavao se za klavir

Piše desk  /  28.08.2022., 22:22h

Pjevač Alen Vitasović (54) snimljen je u javnosti prvi put nakon pada na svom koncertu. Vitasović je ovog puta nastupio kao gost na obljetničkom koncertu Brune Krajcara. Alen je izašao na pozornicu te zapjevao, a tijekom nastupa pridržavao se za klavir kako bi mu bilo lakše stajati.

Prošloga tjedna se pjevač našao u fokusu javnosti nakon što se društvenim mrežama proširila snimka na kojoj se vidi kako pada s bine usred koncerta povodom Trke na prstenac. Vitasović je pjevao svoje hitove i sjedio na stolcu, a dok je izvodio stihove "Nisi više mlada, sve kašnije ti se spi" ustao je sa stolca i pao na pozornici. Iz publike je brzo priskočila jedna dama i pomogla je Alenu da ustane što se može vidjeti i na snimci.

Što se točno dogodilo medijima je objasnio i sam Vitasović nakon što se snimka vrtoglavo počela širiti društvenim mrežama.

- Ništa mi nije bilo. Bio sam potpuno trijezan. Digao sam se sa stolice te su mi koljena popustila zbog bolesti - rekao je Vitasović za 24sata.  Podsjetimo, Vitasović je u ožujku prebolio koronavirus i bio je u jako lošem stanju te mu je trebalo dosta vremena da se oporavi, a život mu je visio o koncu što je i ispričao gostujući na televiziji UNA.

- Stvarno sam bio na rubu, na podu – mrtav. Bez zraka sam ostao, sestre i doktori su me oživljavali. Nešto mi se u mozgu dogodilo, neki klik – e nećeš, majku ti tvoju, ovako kao neko jadno pseto umrijeti, nećeš i digao sam se. Još uvijek nisam dobro i oporavljam se, jučer sam nakon deset godina plivao u moru – rekao je u intervju koji je dao u lipnju.

Govorio je i o svom problemu s alkoholom te je rekao kako je bio na Rabu na liječenju i prebrodio je taj period i kazao je kako mu je alkohol napravio 90 posto zla u životu i dodao je kako je sad u dobroj fazi.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 07:11