StoryEditor
facebook

Aleksandar Stanković o Novaku Đokoviću: Vrhunski sportaš i kreten...

Piše desk  /  06.01.2022., 10:52h
Urednik i voditelj emisije Nedjeljom u 2 Aleksandar Stanković (51) na svom je privatnom Facebook profilu objavio status na kojem se referirao na aktualni slučaj najboljeg svjetskog tenisača Novaka Đokovića, kojem australske vlasti nisu dozvolile ulazak u zemlju jer nije cijepljen.

- Vrhunski sportaš i kreten. Ima ih dosta, al ovih dana jedan se baš trudi - napisao je Stanković, očito misleći na srpskog tenisača. 

Podsjetimo, Stanković je najavio je kako će gost u idućoj emisiji biti Aleksandar Trifunović, novinar portala "Buka" iz Banje Luke. 

- Bosna i Hercegovina je pred raspadom i mogućim ratom. Ne vidim da su građani BiH zainteresirani da žive bolje jer već 25 godina glasaju za one koji im rade o glavi. Mi živimo permanentnu revoluciju gluposti - Trifunovićev je citat kojim je Stanković najavio gosta.

Trifunovićeva izjava izazvala je lavinu komentara ispod objave, a mnogima je zasmetala tvrdnja kako je Bosna i Hercegovina pred raspadom i ratom.  "Narod ili ti narodi imaju vlast kakvu su birali i kakvu zaslužuju. Sami pali sami se ubili...", komentirao je jedan gledatelj. "Bosna i Hercegovina diše punim plućima, dok ne sluša ovu politiku, zločinačka nametanja.

Ljudi žive normalno. Bog je spasio BiH da nije u EU", smatra druga gledateljica. "Nije Bosna pred nikakvim ratom jer toga divljaštva je svima dosta, a i nema tko povesti, a još manje platiti", napisao je treći korisnik Facebooka. 

Dnevnik.ba

26. svibanj 2022 08:17