StoryEditor

Albina pozirala u bikiniju s najboljom prijateljicom, obožavatelji oduševljeni

Piše D  /  17.06.2021., 02:06h

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, 22-godišnja Albina Grčić, uživa na zasluženom odmoru. Mlada pjevačica dane provodi u društvu dečka, nogometaša Ivana Čalušića, i prijateljica, piše Večernji.hr.

Morskim fotografijama često se hvali na društvenim mrežama, a na jednoj od posljednjih pozira s najboljom prijateljicom Sarom u bikiniju. "Ja sam baš kao ti, ti si baš kao ja", napisala je mlada pjevačica u opisu fotografije koja je u deset sati od objave prikupila 12.500 tisuća lajkova.

Albinino izdanje u kupaćem kostimu oduševilo je njezine obožavatelje koji su je zasuli komplimentima. "Predivne", "Mačketine", "Blistate", samo su neki od komentara. Bilo je i onih koje je zanimala tajna Albinine linije. "Kako si došla do ovako savršenog tijela? Kojim vježbama?", upitao ju je jedan od pratitelja. 

Iako se na ovogodišnjem Eurosongu nije uspjela plasirati u finale Albina je nakon povratka u Hrvatsku osvojila Porin u kategoriji novi izvođač godine, a na dodjelu koja se održala ispred HRT-a stigla je u društvu dečka Ivana Čalušića.

Naša pjevačica u vezi je dvije godine, ali svog dečka, inače nogometaša Solina Ivana Čalušića, poznaje od malih nogu.

- Znamo se otkad smo bili djeca, kad smo imali tek tri godine. Prije smo se hvatali po Hajdukovim tribinama pomoćnih terena jer su nam braća igrala skupa.

Već tada mi je bio jako simpatičan. Oni su se u međuvremenu preselili pa su se životne okolnosti promijenile, ali smo se ponovno ujedinili – ispričala je Albina.

- Veliko je bogatstvo imati takvu osobu pored sebe, jedno drugo podržavamo u svojim karijerama, razmjenjujemo iskustva, savjetujemo se – istaknula je nedavno pjevačica, prenosi Večernji.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 04:06