StoryEditor

Albanac i Hrvat pokušali unijeti 64 kg marihuane u Hrvatsku

Piše D  /  10.06.2018., 01:06h

Na granični prijelaz Karasovići ulaznoj graničnoj kontroli u automobilu albanskih registarskih oznaka, pristupio je 41-godišnji državljanin Albanije. S njim u pratnji nalazila se supruga i dvoje maloljetne djece.

Sumnju kod policijskih službenika izazvao je intenzivan miris laka u vozilu zbog čega je, nakon potrebnih procedura, izvršen pretres. U podovima ispod vozačkog i suvozačkog mjesta pronađena su 53 paketa sa oko 23 kilograma marihuane i osam paketa sa nešto više od pet kilograma hašiša, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Hrvatske.

Pronađena droga je oduzeta, a nad 41-godišnjakom policija je provela kriminalističko istraživanje i kazneno ga prijavila za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama. Osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Druga zapljena dogodila se na graničnom prijelazu Slavonski Brod kada je prilikom ulazne granične kontrole, u saradnji policije i carine kontroliran teretno vozilo s priključkom i 38-godišnji vozač, hrvatski državljanin.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 22:35