StoryEditor
još kraće

Ako su Sarajlije onako reagirale na Lidiju - kako bi tek na Duu Lipu? Pogledajte u čemu je nastupila u Bratislavi...

Piše desk  /  12.06.2022., 13:19h

Britanska pjevačica kosovskog porijekla za nastup je izabrala minicu koja je s prednje strane pokrila intimne dijelove, no odostraga je bila namjerno kraća te je stražnjicom ‘počastila‘ Slovake

Uvijek sam uplašena prije izlaska na pozornicu, rekla je britanska pjevačica Dua Lipa (26), koja je u subotu navečer nastupila na Lovestream festivalu u Bratislavi. Iako je na početku glazbene karijere bila dosta statična na sceni, Lipa više nema plesnih problema, izvijanje kukova u mini suknjicama pjevačici predstavlja sve veći gušt.

Manekenske figure, Lipa je za nastup izabrala srebrni metalik topić ujednačen sa ultrakratkom preklopnom suknjicom iste boje. S prednje strane minica je pokrila intimne dijelove, no odostraga je bila izuzetno kraća, te je obožavateljima pokazala stražnjicu, piše 24sata.hr.

image

Dua Lipa u Bratislavi

SCREENSHOT -
image

Dua Lipa u Bratislavi

PRAVDA -

Pjevačica Lidija Bačić (36) je zadnjih dana dobila dosta prozivki iz Sarajeva zbog svojih mini izdanja. 

Ispred Katedrale Srca Isusova u Sarajevu za nastup je odjenula usku mini haljinu koja je istaknula sve njene atribute, a uz to sve haljina je imala i duboki dekolte.

image

Lidija Bačić

FACEBOOK -

Gradsko vijeće Sarajeva oštro je osudilo njezin nastup, a Lille je nastavila po svome.

Za jučerašnji nastup u Vodicama Lille je pozirala ispred bazena, u kratkoj haljini boje crnog vina koja je za nijansu kraća od one u kojoj je nastupala u Sarajevu.

image

Lidija Bačić jučer u Vodicama

INSTAGRAM -

Svi se pitaju što je sljedeće, hoće li Lille kopirati Dua Lipu, koja je dio djetinjstva provela na Kosovu i odlučiti se za još kraću verziju ili će ostati vjerna dužini svojih minica.

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 09:43