Article_Top_970x250

"Ako je dokument nastao post festum, onda vjerno opisuje medijsku agresiju kojoj su Hrvati izloženi"

ŠUTALO ZA DNEVNIK.BA

"Ako je dokument nastao post festum, onda vjerno opisuje medijsku agresiju kojoj su Hrvati izloženi"

sij 12, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ako je, pak, kako je izjavio, ovaj dokument nastao post festum, onda prilično vjerno opisuje medijsku agresiju kojoj su Hrvati izloženi iz istih razloga, smatra Milan Šutalo.

Milan Šutalo, glavni urednik Hrvatskog medijskog servisa za Dnevnik.ba je komentirao Memorandum BOING, svojevrsno i navodno bošnjačko Načertanije koje smo jučer objavili na našem portalu uz ogradu i napomenu kako nismo sigurni u autentičnost dokumenta i autora.

"Ukoliko je ovo vjerodostojan dokument, onda je to potvrda teze kako su Hrvati u BiH već dva desetljeća izloženi dobroošmiljenoj velikobošnjačkoj propagandi, čiji je cilj politički ih eliminirati kako bi se BiH pretvorilo u bošnjačku državu", kazao je Šutalo za Dnevnik.ba. 

Ako je, pak, kako je izjavio, ovaj dokument nastao post festum, onda prilično vjerno opisuje medijsku agresiju kojoj su Hrvati izloženi iz istih razloga

"Bilo kako bilo, oni koji u ovom sudjeluju nečasni su, nemoralni ljudi. Hrvati su, unatoč toj propagandi, politički i dalje snažni, i na žalost "planera" i provoditelja postali su svjesni velikobošnjačkih namjera i podvala, pa time i imuni na njih", kazao je. 

Prema njegovim riječima, potvrda tomu je jednako snažna potpora koju je vodeća hrvatska stranka u BiH dobila i na posljednjim izborima od Orašja do Ravnog, i postizborna koalicija svih hrvatskih stranaka članica Hrvatskog Narodnog Sabora BiH. 

R.I. / Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250