StoryEditor
na više lokacija

Akcija specijalaca na Kosovu: Čuju se sirene, odjekuju šok-bombe

Piše Desk  /  13.10.2021., 12:04h
Na više lokacija na Kosovu u tijeku je akcija kosovske policije. U Kosovskoj Mitrovici se čuju sirene za opasnost te odjekuju šok-bombe.

Kako javlja Kosovo Online, kosovska policija došla je iz Južne Mitrovice i upala u jednu od gradskih apoteka, u kojoj provjeravaju carinske papire o nabavci lijekova. Kako navode očevici, upali su i u nekoliko trgovina. Isti portal navodi da se radi o akciji sprečavanja krijumčarenja robe.

Na ulice je odmah izašao velik broj Srba nezadovoljnih policijskom akcijom, a kosovska policija ih rastjeruje suzavcem i šok bombama.

Gradonačelnik Južne Mitrovice Agim Bahtiri apelirao je na sve građane na smirenost i suzdržanost zbog najnovijih događanja u Sjevernoj Mitrovici, prenosi RTK2.

"Nakon današnje akcije kosovske policije i Specijalne jedinice u Severnoj Mitrovici, koja je počela u ranim jutarnjim satima i koja još uvek traje, gradonačelnik Agim Bahtiri apelira na zrelost i razboritost građana, da ne nasedaju na provokacije i bilo kakve neugodne situacije, da zadrže pribranost, i ni na koji način ne postanu dio akcija koje bi destabilizirale sigurnost, već da djeluju samo po zapovijedima Kosovske policije", navodi se u priopćenju općine Južna  Mitrovica, prenosi Index.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 01:20