Article_Top_970x250

AJMO HRVATSKA Münchenski orkestar uz Vatrene, ovo morate čuti!

SJAJNA PODRŠKA

AJMO HRVATSKA Münchenski orkestar uz Vatrene, ovo morate čuti!

srp 11, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook (Screeshot via 24sata.hr)

Glavni dirigent uglednog München Radio Orkestra Ivan Repušić poručio da na večerašnjoj polufinalnoj utakmici navija za hrvatsku reprezentaciju. Cijeli orkestar svirao je 'Lijepu našu'

Na Facebook stranici München Radio Orkestra objavljena je video snimka njihovog glavnog dirigenta odjevenog u kockasti dres i navijački šal. 

- Zovem se Ivan Repušić i glavni sam dirigent u München Radio orkestra. Držimo fige da Hrvatska pobijedi Englesku na večerašnjoj utakmici i da ćemo je vidjeti kako briljira u finalu. Ajmo Hrvatska! - izjavio je.

Ovo je bio dovoljan povod da njegov orkestar odsvira hrvatsku himnu, a veličanstvu snimku himne možete pogledati u videu

POGLEDAJTE VIDEO 

Ivan Repušić završio je osnovnu i srednju glazbenu školu Blagoje Bersa u Zadru, a dirigiranje je studirao na Muzičkoj akademiji u Zagrebu kod Igora Gjadrova i Vjekoslava Šuteja.

Jedno vrijeme bio je ravnatelj HNK u Splitu, i ravnatelj glazbenog programa Splitskog festivala i Dubrovačkog ljeta, a tijekom karijere ravnao je brojnim uglednim orkestrima iz Europe, uključujući i orkestar Njemačke državne opere u Berlinu, donosi 24sata.hr.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250