Article_Top_970x250

Agencija za područje rijeke Save zapošljava uz ´poseban´ uvjet - morate imati navršenih 15 godina

neobičan oglas

Agencija za područje rijeke Save zapošljava uz ´poseban´ uvjet - morate imati navršenih 15 godina

sij 29, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ilustracija: Arhiva

Agencija za vodno područje rijeke Save traži suradnika za odnose s javnošću i suradnika za realizaciju projekata, a kao jedan od uvjeta je navedeno da izvršitelj mora imati napunjenih 15 godina života.

U neobičnom oglasu Agencije za vodno područje rijeke Save je navedeno da je opći uvjet, za oba radna mjesta, da izvršitelj ima napunjenih 15 godina života i da je zdravstveno sposoban.

Posebni uvjeti su visoka stručna sprema (najmanje 240 ECTS bodova), odnosno master diplome komunikologije i građevinskog inžinjera hidro smjera. Osim toga, traži se poznavanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika, piše klix.ba.

Screenshot

Zanimljivo je da Agencija za vodno područje rijeke Save nije prvi put raspisala oglas u kojem se kao opći uvjet traži navršenih 15 godina života. Sličan oglas za popunu upražnjenih radnih mjesta raspisali su 8. studenog 2019. godine.

Tada su tražili jednog suradnika za kemijske poslove, jednog suradnika za poslove ekonomske analize planskih aktivnosti i jednog administratora za vodnu dokumentaciju.

Dnevnik.ba