StoryEditor
Što mu smeta?

Advent u Mostaru: "Ja kao Bošnjak ne mogu svoju djecu odvesti na Advent gdje će ih dočekati sv. Nikola i pomaziti ih i staviti križ na čelo"

Piše desk  /  29.10.2021., 07:38h
Novinar FTV-a postavio je tezu gradonačelniku kako Advent pod tim imenom i sv. Nikola ne priliče njegovoj i ostaloj djeci Mostara Vijesti

"Ja kao Bošnjak ne mogu svoju djecu odvesti na Advent gdje će ih dočekati sv. Nikola i pomaziti ih i staviti križ na čelo", kazao je između ostalog novinar FTV- Sanel Kajan u napadu, u pauzi sjednice Gradskog vijeća, na mostarskog gradonačelnika Mostara Marija Kordića.

 "Sve mi možete spočitavati, a ovo ne možete! Da dijelim grad Mostar na Bošnjake, Hrvate i Srbe, nemojte mi to raditi!", kazao je u odgovoru gradonačelnik Mostara Mario Kordić.

"Zimski grad o kojem vi pričate će biti u skopu Adventa kako je priča osmišljena. Park Zrinjevac će biti osvijetljen kao zimska bajka, da imamo jedan prelijepi ugođaj, a na Šetnici imamo ugostiteljski dio. Zato vas molim sve da stanete na loptu i pusite nas da napravimo kako jest, a naziva ste se uhvatili bez ikakvog razloga", kazao je Kordić.

Cijeli razgovor poslušajte u audiozapisu.

Dnevnik.ba

27. svibanj 2022 21:32