StoryEditor
nezaboravno iskustvo

Advent Night Run u Ljubuškom: Trčanje za blagdanski duh

Piše fena  /  20.12.2023., 16:21h

I ove godine, Ljubuški će dodatno zasjati blagdanskim duhom jer će se Advent Night Run održati 22. prosinca s početkom u 18 sati. Ova jedinstvena manifestacija spaja ljubitelje trčanja i blagdansku čaroliju u nezaboravno iskustvo.

"Advent Night Run nije obična utrka. Ova posebna noćna utrka donosi spoj sporta, rekreacije i blagdanskog ugođaja. Događaj će započeti na glavnom gradskom trgu, gdje će trkači doživjeti predivnu atmosferu adventskih ukrasa, svjetala i glazbe", priopćili su organizatori.  

Naglasili su i da su prijave otvorene i besplatne te povali sve građane, neovisno o dobi ili iskustvu u trčanju, da se prijave i sudjeluju u ovoj posebnoj blagdanskoj utrci dužine 4,5km.

Prijava se može izvršiti slanjem e-maila s imenom i prezimenom natjecatelja na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Osigurane su i nagrade za prva tri mjesta u muškoj kategoriji i prva tri mjesta u ženskoj kategoriji.

"Poseban poziv trkačima da se pridruže smo dobili i od najboljeg hrvatskog triatlonca Andreja Vištice, koji je također najavio svoje sudjelovanje na utrci", navode organizatori.

"Ne propustite priliku biti dio ove posebne blagdanske tradicije. Prijavite se, obucite svoje trkačke tenisice, kapicu Djeda Božićnjaka i pripremite se za nezaboravan doživljaj Advent Night Run-a u Ljubuškom 22. prosinca u 18 sati. Vidimo se na startnoj liniji", stoji u pozivu.

Dnevnik.ba

03. svibanj 2024 00:30