StoryEditor
srbijanski folker

Aca Lukas želi Srbiju predstavljati na Euroviziji

Piše desk  /  30.09.2021., 21:24h
Aca Lukas nedavno je potvrdio špekulacije da će ove godine baš on pokušati predstavljati Srbiju u Rimu na Euroviziji, što je sada potvrdio i njegov menadžer Saša Mirković, koji je objavio da je folkerova pjesma gotova.

Ove godine u našoj zemlji bit će ponovno organizirana Beovizija, kako bi domaći pjevači mogli predstaviti publici pjesme s kojima bi oni željeli natjecarti se na Euroviziji koja će biti održana u Rimu. Aca Lukas već se spremio za natjecanje, njegova pjesma je završena, a ekipa koja je radila na istoj ima velika očekivanja.

-Završena je pjesma za Euroviziju! Ozbiljan trud i rad je uložen da sljedeće godine ne obrukamo Srbiju i da je vratimo na muzički tron Europe – napisao je Saša Mirković na svom Instagram profilu, prenosi Expresstabloid.ba

Podsjetimo, kada se u domaćim medijima pojavila vijest da će Aca Lukas predstavljati Srbiju na ovogodišnjoj Euroviziji, pjevač se oglasio na svom Instagramu i napisao:

Dat će Bog. Sljedeće godine Rim – ovim riječima Lukas je tada potvrdio da radi na pjesmi kojom će predstaviti Srbiju u Italiji.

Dnevnik.ba

14. travanj 2024 11:40