Article_Top_970x250

Zdenko Ćosić u Podcastu Bura: Ne pada nam na pamet odreći se hrvatskog identiteta, nema više prostora za kompromis

"postoji rješenje za BiH"

Zdenko Ćosić u Podcastu Bura: Ne pada nam na pamet odreći se hrvatskog identiteta, nema više prostora za kompromis

svibnja 22, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

FOTO: Dnevnik.ba

Jurica Gudelj u Podcastu Bura ugostio je Zdenka Ćosića, predsjednika Vlade ŽZH. Njegove izjave i tekstovi tijekom “napada” sarajevskih “antifašista” na Kardinala Puljića jako dobro su prihvaćeni u javnosti, a rezultati koje ostvaruje Županija koju vodi su impresivni.

 Ovakve liderske karakteristika jedna su rijetka pojava danas u trenucima kada hrvatskom političkom scenom vlada šutnja i nesnalaženje u ovakvim prijelomnim trenucima kada su u pitanju politički i gospodarski hrvatski nacionalni interesi.

Kako se ZHŽ nosila s pandemijom korona virusom i kako će pomoći oporavak gospodarstva? Kakva je veza sarajevskih nacionalista i neokomunista? Što danas znače pojmovi fašizam i antifašizam te tko proizvodi fašiste? Ima li Bosna i Hercegovina budućnost? Kakva je uloga međunarodne zajednice u našoj zemlji? Zašto nema povjerenja između političkih elita? Zbog čega dijelovi BiH u kojima su Hrvati većina nisu najbolji dijelovi BiH? Potiče li pravosuđe korupciju? Što je cilj hrvatske politike u BiH i je li ta politika izgubila vjerodostojnost? Zaborave li hrvatski političari nakon izbora zbog čega su izabrani na dužnosti? Kakav je mentalitet ljudi koji ulaze u politiku i kako se proizvode “mali diktatori”?

O tim i drugim pitanjima Ćosić je razgovarao s voditeljem i urednikom podcasta Bura Juricom Gudeljom i još jednom pokazao kako se jasno, argumentirano i precizno mogu braniti hrvatske pozicije u BiH.

Dnevnik.ba