Article_Top_970x250

(VIDEO) DIO KOJI SU MEDIJI IZREZALI: Trener Philadelphia Eaglesa sa svojim timom nakon pobjede izmolio "Oče naš"

Američki Super Bowl

(VIDEO) DIO KOJI SU MEDIJI IZREZALI: Trener Philadelphia Eaglesa sa svojim timom nakon pobjede izmolio "Oče naš"

velj 06, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Posebno je dirljiv bio Pedersonov govor u svlačionici neposredno po završetku utakmice.

Philadelphia Eaglesi prošle su nedjelje prvi put u svojoj klupskoj povijesti osvojili Super Bowl, finalnu utakmicu doigravanja NFL lige američkog nogometa, i ujedno najveći sportski događaj u SAD-u, piše Ivo Džeba za Bitno.net.

Jedna od karakteristika momčadi Eaglesa je otvoreno svjedočenje kršćanske vjere brojnih igrača, predvođenih trenerom Dougom Pedersonom koji je važnost vjere u vlastitom životu naglasio i u službenom obraćanju javnosti nakon osvojene titule:

Bit svega je vjera, bit svega je obitelj i bit svega su Philadelphia Eaglesi, i to redom kojim sam naveo. Moja me vjera drži čvrsto na zemlji svakoga dana.

Posebno je dirljiv bio Pedersonov govor u svlačionici neposredno po završetku utakmice. Nakon što se zahvalio svim igračima na trudu koji su uložili cijele godine, pozvao ih je da svi zajedno kleknu i izmole Oče naš.

Kako je to izgledalo možete pogledati na videu ispod (molitva počinje oko 2:00). Zanimljivo je primijetiti kako je vodeća američka sportska televizija prenijela događanje u svlačionici prije i poslije molitve, ali su samu molitvu izrezali.

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250