Article_Top_970x250

Uz Uvijek vjerne na svaku utakmicu Vatrenih – pa i na EURO 2020.!

UDRUGA NAVIJAČA HRVATSKE NOGOMETNE REPREZENTACIJE

Uz Uvijek vjerne na svaku utakmicu Vatrenih – pa i na EURO 2020.!

stu 18, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Dnevnik.ba

Uvijek vjerni iz BiH ponovno su organizirano i u velikom broju stigli na utakmicu hrvatske nogometne reprezentacije.

Obilnim padalinama natopljeni travnjak Rujevice Iupio je sav višak tekućine, a Vatreni su, uz ponešto stresa i sjajnu potporu navijača, svladali posljednju prepreku na putu prema još jednom velikom natjecanju - Europskom nogometnom prvenstvu 2020. godine.

I u Rijeci su među najgrlatijima na tribinama bili članovi Udruge navijača Uvijek vjerni BiH, koja okuplja navijače hrvatske nogometne reprezentacije iz Herceg Bosne.

Uvijek vjerni su bili najbrojnija organizirana skupina na subotnjoj utakmici, a članovima Udruge i novinaru našeg portala osiguran je besplatan prijevoz na, ispostavitlo se, posljednju natjecateljsku utakmicu Vatrenih uoči Europskog prvenstva. Srazu profesionalaca u ranim poslijepodnevnim satima prethodio je prijateljski susret hrvatskih i slovačkih navijača na kultnoj Kantridi. Članovi Udruge, po okončanju prijateljske utakmice, organizirali su prigodan domjenak za igrače obje navijačke skupine i sve posjetitelje, nakon čega su se Uvijek vjerni uputili na Rujevicu.

Udruga je od osnutka u veljači 2018. svojim članovima osigurala ulaznice za sve domaće i gostujuće utakmice Vatrenih, uz navijačke rekvizite po znatno sniženoj cijeni.

Vrhunac mlade Udruge bila je listopadska utakmica u Splitu kad je poljudska ljepotica u sjajnoj atmosferi, nakon podulje pauze, u jednoj službenoj utakmici dočekala Vatrene. Naime, kontigent ulaznica koji je Udruga Uvijek vjerni BiH imala na raspolaganju bio je dovoljan za sve njene članove, te su baš svi mogli s tribina prisustvovati uvjerljivoj pobjedi i utakmici za pamćenje.

Deseci organiziranih putovanja, kako na utakmice u Hrvatskoj, tako i na one u inozemstvu, te uspostavljeni kontinuitet i kvaliteta suradnje s HNS-ovim povjerenikom za ulaznice Nikšom Martincem, jamče kako će Udruga imati priliku voditi svoje članove na veliki broj utakmica Vatrenih u bližoj budućnosti.

Ono najbolje tek slijedi i zbivat će se u lipnju sljedeće godine, a ukoliko Vatreni stignu barem do četvrtfinala – i u srpnju. Uvijek vjerni vode svoje članove na utakmice predstojećeg Europskog prvenstva u nogometu!

Članstvo u udruzi pruža organizirana putovanja i ulaznice za utakmice najdraže reprezentacije, uz dostupnost mnoštva navijačkih rekvizita po sniženoj cijeni. Cijena pri prvom jednogodišnjem učlanjenju je 35KM, a svaka sljedeća obnova članstva košta 30KM.

Udruga, u želji da svoj rad predstavi što većem broju ljudi, planira uskoro organizirati i javnu tribinu.

Više informacija na web i Facebook stranici udruge i podružnice Mostar.

B.B. / Dnevnik.ba