Article_Top_970x250

Tko je vatrena Tajvanka koja je s Dodigom uzela tri Grand Slama

Celebrity

Tko je vatrena Tajvanka koja je s Dodigom uzela tri Grand Slama

srp 15, 2019
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Ivan Dodig u godinu je dana osvojio tri Grand Slama s Latishom Chan. Tajvanka je ponajbolja igračica u parovima, a može se pohvaliti i doktoratom iz marketinga i inovacija.

Tajvanka Latisha Chan (29) godinu dana oduševljava tenisku javnost u paru s hrvatskim tenisačem Ivanom Dodigom (34). Taj par iz snova 'drma' u konkurenciji mješovitih parova i u svoje su vitrine već pospremili tri Grand Slam titule. Najrecentnija je došla u nedjelju na Wimbledonu kada su u finalu pali Šveđanin Lindstedt i Latvijka Ostapenko.

Chan nije toliko nepoznata široj teniskoj publici. Drži 12. mjesto u konkurenciji ženskih parova, profesionalka je od 2004., a tek treba ući u najbolje igračke godine. U karijeri je zaradila ukupno 5,3 milijuna dolara, najviše u zadnje dvije godine kada je s Dodigom osvojila dva Roland Garrosa i Wimbledon, piše 24sata.hr.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Our 8th straight win in Roland-Garros @ivan_dodig @rolandgarros #mixeddoubles #semifinals

A post shared by  Latisha Chan (@latishayjchan) on

Jasno, Latisha joj nije pravo ime. Chan je rođena pod imenom Chan Yung-jan, ali koristi 'zapadnjački pseudonim'. Ima i sestru Chan Hao-ching koja je također tenisačica. Ona, poput Latishe, koristi umjetničko ime - Angel.

Chan obožava putovanja, a nju vole Tajvanci zbog atraktivnog izgleda. Ipak, Latisha nije samo lijepa. Ima i doktorat iz sportskog menadžmenta i inovacija koji je ostvarila na Nacionalnom tajvanskom sportskom sveučilištu.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The Champion’s Dinner  #Wimbledon2019

A post shared by 詹詠然 Latisha Chan (@latishayjchan) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Having some local historic sweets which never let you down #Spanish #churros #chocolatedip #since1894

A post shared by  Latisha Chan (@latishayjchan) on

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250