Article_Top_970x250

Slavo Kukić još se uvijek građanima BiH, sekularistima, nije ispričao za postavljanje Handalinog čovjeka na funkciju direktora FTV-a

tko ga je preporučio?

Slavo Kukić još se uvijek građanima BiH, sekularistima, nije ispričao za postavljanje Handalinog čovjeka na funkciju direktora FTV-a

ožu 31, 2021
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Screenshot: FTV

U 21. stoljeću Hercegovina se tako može pohvaliti da je njen medijski najprisutniji nasilnik i ađutant bošnjačke ideje unitarizma, svjesno ili ne, na čelo javne TV kuće i uz odobrenje OHR-a postavio Handalovog pokusnog psića.

Iako mu je, nažalost, rodna Hercegovina prepuna mladih grobova, obredno poubijanih Hrvata od strane islamističke postrojbe El Mudžahid, Slavo Kukić još uvijek se nije javno ispričao hrvatskoj javnosti zbog činjenice da je svojedobno postavio Handalovog čovjeka na čelo FTV-a, piše Poskok.info.

Handal je, podsjećamo, onaj islamist iz Mostara, bombaš, koji je svojedobno planirao osvete širom hrvatskih područja u BiH i to nakon rata. Američke vlasti su ga u suradnji s agentima HVO-a svojedobno locirale i transferirale u Guantanamo.

Umjesto isprike Kukić se još jednom uslikao pred portretom druga Tita.

Također jednog fundamentaliste koji je zaslužan za mnogi ovovjekovni grob. Ne samo grobove fašista nego i tisuća antifašista i komunista, koje je u postratnim čistkama pospremao pod zemlju. Ili na otoke.

U 21. stoljeću Hercegovina se tako može pohvaliti da je njen medijski najprisutniji nasilnik i ađutant bošnjačke ideje unitarizma, svjesno ili ne, na čelo javne TV kuće i uz odobrenje OHR-a postavio Handalovog pokusnog psića. I time javnu TV kuću pretvorio u islamistički bastion koji služi SDA-u, Muslimanskom bratstvu i pro Al Qaeda politikama u BiH, piše Poskok.

Poskok ističe kako bi to trebao učiniti iz neke minimalne ljudskosti, ako je ima u njemu, budući da je prilično svjestan činjenice da su ti mladići kojima je netko uskratio pravo na život, u ratu obranili i njegov dom.

Može li taj narcistički, patološki karakter sebi dopustiti da pred kraj karijere neviđenog samoljublja i egoizma u ekran svom narodu kaže: “Draga nacijo, žao mi je, oprostite mi, danas sam svjestan koliki sam ljudski bijednik bio i jesam, i za kog sam i za kakvu bijedu radio sve ove godine?”

Hajde, naš dragi učitelju marksizma, borče za opću pravdu, možeš ti to…, piše Poskok.

Govoreći o imenovanju Šabića, Handalovog suborca u osveti Hrvatima u BIH, Kukić, tada namješten od bošnjačke vlade Alijanse u nekoliko nadzornih odbora, imao je ozbiljan problem sa slaganjem novca koji mu je pristizao iz radnih nadzornih odbora. Pa stoga, vjerojatno, pretpostavljamo, možda doista nije stigao provjeriti Šabića. On sam kaže da je “momak kojeg je imenovao dobio sve moguće preporuke, nagrade”. Od koga je dobio preporuke, Kukiću? Nisi nam to rekao. Od Cikotića, Alispahića ili Bisere Turković? Je li ga i Abu Meali pohvalio? Husein Živalj? Tko točno? Daj nam ta imena.

Dnevnik.ba