StoryEditor

Računovotkinja iz Kiseljaka napravila carstvo ljepote

Piše Ivana Cvjetković  /  29.07.2021., 20:36h

Vesna Biletić iz Kiseljaka po zanimanju je računovotkinja. Prije četiri godine odlučila je napustiti dosadni uredski posao i u Srednjoj Bosni otvoriti beauty salon  koji bi nudio širu uslugu.

Iako je to bio rizik, usudila se ideju pretvoriti u danas najvažnije mjesto ljepote u Kiseljaku.

Najprije se školovala za refleksologiju. Današnja je refleksologija utemeljena na zonskoj terapiji i najtraženija je vrsta masaže. Princip terapije podijeljen je na deset energetskih zona, koje okomito prolaze tijelom i završavaju u stopalima. Obrađujući refleksne točke u određenim zonama stimuliraju se određeni dijelovi tijela.

To je bio njen prvi certifikat. Sada već, tri godine poslije, iza sebe ima desetine edukacija, diploma i priznanja.

Jedan od prvih koraka je bila je i nabavka aparata za trajno uklanjanje dlačica i oblikovanje tijela i to je ono što žene najviše i zanima, posebno u vrijeme toplijih mjeseci.

Vesna kaže da želi da se svaka žena osjeća najljepšom.

„Uvijek sam smatrala da je njegovana i lijepa žena – zadovoljna žena. I sama sam se voljela uljepšavati. To su male stvari koje mijenjaju puno toga. “

Mnogi svjetski popularni tretmani u BiH prvo su bili dostupni upravo u salonu Viv, kao i brendovi.

Viv zastupa Nashi Argan proizvode za tijelo i kosu, AURA kozmetiku, a upravo će se zaslugom Vesnine kćeri Vanje u BiH otvoriti trgovina najpoznatije profesionalne scenske šminke Kryolan.

Ovo je prvi salon u BiH koji se bavi i skidanjem trajnih tetovaža, a odnedavno u ponudi imaju i tretman hidžame. Radi se o metodi izbacivanja nečiste krvi iz organizma vakumom.

Viv u modernom svijetu prati potrebe žena. Puno ulaže, ali vjeruje u on što radi. Vesna kaže da uvodi u ponudu sve ono što njeni klijenti traže, čak je otvorila i frizerski salon.

Ivana Trogrlić, frizerka ovog salona kaže da se zbog cjelokupne situacije u državi nije nadala da će moći pronaći posao, a onda joj je Vesna pružila priliku. Za Viv rade četiri mlade djevojke i upravo zahvaljujući trudu cijeloga tima postali su najpopularniji salon, u koji što zbog usluge, što zbog pristupačnih cijena, dolaze iz različitih gradova.

Kako god željeli izgledati ovoga proljeća, gotovo je sigurno da ćete moći pronaći kod njih.

 

Nadogradnja noktiju, izlijevanje, trajni lak, šminkanja, pedikura, oblikovanje obrva, trajno uklanjanje dlačica IPL-om, trajna šminka, trajne i polutrajne trepavice, bezbolna depilacija Lyncon voskom, čišćenja lica, mezoterapija, dermoabrazija, minival trepavica, mikropigmentacija, oblikovanje tijela, kose, koloriziranje, rekonstrukcija, keratinsko punjenje dlake …

 

Dnevnik.ba

19. rujan 2021 17:15