Article_Top_970x250

Mislili ste da znate sve o Luki Modriću? U velikoj ste zabludi dok ne pogledate ovo

osvajač zlatne lopte

Mislili ste da znate sve o Luki Modriću? U velikoj ste zabludi dok ne pogledate ovo

pro 05, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Detalji iz karijere Luke Modrića (foto: Screenshot via Net.hr)

‘Kad je drugu godinu igrao u Realu, počastio je nas nekoliko iz kvarta kartama i putovanjem na utakmicu protiv Juvea‘

Luka Modrić i njegovo osvajanje Zlatne lopte u izboru uglednog France Footballa i dalje je glavna tema hrvatskih medija. Iako sve već o Luki znamo, što je sve u životu prošao na svom putu do svjetskog trona, ipak su osvanuli do sad nepoznati detalji o zlatnom kapetanu kroz razgovor 24 sata s Lukinim prijateljima. - prenosi Net.hr.

Pa se tako spominje da Modrićevi roditelji, mama Radojka i tata Stipe, i dalje žive mirnim životom u gradu u koji su došli zbog rata, kao izbjeglice, u Zadru. Unatoč tome što je njihov sin najbolji nogometaš svijeta koji je, k tome, svoju reprezentaciju kao kapetan predvodio do povijesnog srebra na SP-u.

Sjeli na kavu i u roku 10 minuta nastalo je pravo ludilo

Lukin veliki prijatelj Marijan Buljat, bivši nogometaš i reprezentativac, ima kafić u zgradi do Modrića. U razgovoru za spomenuti medij otkrivena je i zanimljivu situaciju koja se dogodila svega nekoliko dana poslije finala protiv Francuske. Naime, prije velikog dočeka zadarska četvorka – Modrić, Subašić, Vrsaljko i Livaković banuli su u taj kafić kako bi popili kavu. I onda je, govori konobar Vice Ivčić, u roku deset minuta nastalo pravo ludilo.
 
'Trajalo je to više od sat vremena'

“Što su dotad sjedili, sjedili su. Više od 150 ljudi je došlo, svi u crveno-bijelim dresovima, sa zastavama, došli su ih vidjeti, slikati se… I trajalo je to više od sat vremena, sve dok nisu morali ići”, objašnjava Ivčić.

Elvis Šarić (35.) igrao je s Lukom nogomet kao dijete u školi nogometa NK Zadara, pa je otkrio kako su izgledali “igrački” dani s najboljim…

“Išli bismo na nogometni kamp na Korčulu nekoliko godina zaredom, kao dijete vidio je samo loptu i nogomet i uvijek je jedino želio pobjedu. Luka je igrao s nama iako je bio dvije godine mlađi. Kakav je bio? Ma, odličan! Lopta je bila veća od njega, bilo mu je jedva sedam, osam godina, ali bio je super”, objasnio je Elvis Šarić.

Mali Luka na biciklu s ogromnom sportskom torbom na leđima

Na počecima su klinci na treninge išli skupa, pješke. Kasnije se mali Luka Modrić u gradu vozio na bicikli i s ogromnom sportskom torbom na leđima. Nadalje, Elvis Šarić otkrio je i što je Luka napravio i što sve radi za svoje prijatelje…

“Kad je drugu godinu igrao u Realu, počastio je nas nekoliko iz kvarta kartama i putovanjem u Torino na utakmicu Lige prvaka Juventus – Real. Uvijek se sjeti, ima tih par najboljih prijatelja s kojima je u kontaktu i oni su bili u Parizu na dodjeli”, kazao je Elvis Šarić.

Dnevnik.ba

 

Article_Bottom_970x250