Article_Top_970x250

Kristal Vitez za svijetlu budućnost lašvanske doline

Uspješni gospodarstvenici

Kristal Vitez za svijetlu budućnost lašvanske doline

svibnja 10, 2017

Piše: Ivana Cvjetković

Ivana Cvjetković
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Kristijan Žepačkić, uposlenik

Poduzeće Kristal Vitez se unatoč svim izazovima tržišta uspješno razvija. Kao takvo je postalo sinonim zdravog gospodarstva i svijetle perspektive onih koji rade u Kristalu. Naša ekipa posjetila je poduzueće i pozitivno se iznenadila pozitivnim okruženjem koje vlada u Kristalu.

U medijima se često mogu vidjeti i čuti vijesti o trendovima iseljavanja madih iz BiH, no malo tko govori o obrazovanim mladim ljudima, koji ovdje ostaju živjeti i raditi. Na žalost, nekada su uspješna poduzeća bila "normalna stvar" a danas su neobičnost. Još neobičnije je poduzeće koje se u ovako negativnom poslovnom okruženju uspijeva uspješno razvijati, redovito isplaćivati plaće i k tomu se - razvijati. 

Stanje u Kristalu najbolje je ispričati kroz uposlenike. Kristijan Žepačkić iz Zenice sebe u budućnosti vidi u Srednoj Bosni, a priliku je dobio u poduzeću Kristal u Vitezu.

Kristal je vodeće poduzeće u staklarskoj industriji BiH, ali i šire. Napravili su europsko poduzeće u BiH. Kako i što im je cilj u budućnosti ispričao je sam vlasnik poduzeća Nikola Franjić.

Više u Videu ispod

Dnevnik.ba