Article_Top_970x250

Kristal Vitez za svijetlu budućnost lašvanske doline

Uspješni gospodarstvenici

Kristal Vitez za svijetlu budućnost lašvanske doline

svibnja 10, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Kristijan Žepačkić, uposlenik

Poduzeće Kristal Vitez se unatoč svim izazovima tržišta uspješno razvija. Kao takvo je postalo sinonim zdravog gospodarstva i svijetle perspektive onih koji rade u Kristalu. Naša ekipa posjetila je poduzueće i pozitivno se iznenadila pozitivnim okruženjem koje vlada u Kristalu.

U medijima se često mogu vidjeti i čuti vijesti o trendovima iseljavanja madih iz BiH, no malo tko govori o obrazovanim mladim ljudima, koji ovdje ostaju živjeti i raditi. Na žalost, nekada su uspješna poduzeća bila "normalna stvar" a danas su neobičnost. Još neobičnije je poduzeće koje se u ovako negativnom poslovnom okruženju uspijeva uspješno razvijati, redovito isplaćivati plaće i k tomu se - razvijati. 

Stanje u Kristalu najbolje je ispričati kroz uposlenike. Kristijan Žepačkić iz Zenice sebe u budućnosti vidi u Srednoj Bosni, a priliku je dobio u poduzeću Kristal u Vitezu.

Kristal je vodeće poduzeće u staklarskoj industriji BiH, ali i šire. Napravili su europsko poduzeće u BiH. Kako i što im je cilj u budućnosti ispričao je sam vlasnik poduzeća Nikola Franjić.

Više u Videu ispod

Dnevnik.ba