Article_Top_970x250

(FOTO) Prelijepa Tihana Babij porijeklom iz Plehana kod Dervente je nova Miss Supranational Hrvatska

porijeklom iz posavine

(FOTO) Prelijepa Tihana Babij porijeklom iz Plehana kod Dervente je nova Miss Supranational Hrvatska

lip 10, 2018
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: prigorski.hr i Zdenko Balog

Protekle srijede, na glamuroznoj predstavi u Hotelu Olympia Sky u Vodicama dobili smo treću Miss Supranational Hrvatske

Zanosna Eni Šukunda sjajnom je krunom – tijarom okrunila 18-godišnju Tihanu Babij. Istog časa nježna se Tihana našla okružena fotografima, snimateljima, novinarima, bljeskalice nisu prestajale, dok su se uzvanici, organizatori i sponzori nastojali progurati do pozornice, kako bi se fotografirali zajedno s novom zvijezdom, piše prigorski.hr

Da, upravo tako: jedna je zvijezda rođena, jer ime koje se do jučer tek skromno izdvajalo među sedamnaest djevojaka koje su jurišale za nasljednicu Eni, to ime danas zna svatko iz svijeta glamura i scene, ona je zvijezda partyja, fotosetovi se nastavljaju još nekoliko dana u sjajnom ambijentu vodičkih hotelskih bazena, plaža, parkova, a potom će se nastaviti, gdje god se nova Miss Supranational Hrvatske nađe.

No tko je zapravo ta djevojka? Teško je reći je li se i koliko već unaprijed izdvajala kao favorit. Kao pobjednica jednog od izlučnih izbora, bila je favorit, ali ne više niti manje od ostalih pobjednica, a niti onih drugih desetak djevojaka nisu s manje nade ulazile u utrku.

Trenutno živim između Zagreba i Beča. Tako se i dogodilo da sam nastupila na izboru u Beču među djevojkama hrvatske dijaspore. Kada je Miroslav Piplica objavio poziv djevojkama nisam se dvoumila. Prijavila sam se i eto me tu. U slobodno vrijeme? Plešem folklor, igram tenis …

Tihana se izdvaja savršenim oblicima tijela, neodoljivim osmjehom, elegancijom kretanja, bez razlike hodala u potpeticama od šest inča ili bosonoga, neusiljeno pozira objektivima fotografa, no sve su to neke opće kvalitete koje krase i druge naše kandidatkinje. Djevojka je te večeri dokazala da ima ono nešto neuhvatljivo iracionalno, da zna uspostaviti komunikaciju i doprijeti do publike i žirija drugačije, i tako nadmašiti sve druge. Pročitajte što nam je rekla nova Miss Supranational Hrvatske Tihana Babij.

Vučem korijene iz malog mjesta Plehan kraj Dervente. A imam i ukrajinske krvi. Velika smo obitelj, otac radi u Njemačkoj, u Münchenu. Imama brata i pet sestara, ukupno nas je sedam. Uskoro će nas biti osam, još je jedna seka na putu! Moje seke? Ne znam, možda ova najmanja, ona voli pozirati, možda ona krene mojim stopama. Naravno, u natjecanje sam ušla sa željom da pobijedim, no očekivanja? Sve su djevojke lijepe, neke posebno, stoga me pobjeda veseli još više. Jedno prekrasno iskustvo, toliko toga novog. Sad sam odjednom zatrpana obvezama, snimanja, promocije … No držim se, uspijevam sve pohvatati. Nadam se da ću lijepo predstaviti svoju domovinu na svjetskom izboru u Poljskoj krajem godine. A do onda mnogo priprema.

Lijepu smo Tihanu pratili od fittinga u Križevcima uoči odlaska u Vodice, a potom i na pripremama i na samom izboru. Zatim smo imali mali shooting na jedrilici na moru oko Vodica. Stoga sa zadovoljstvom donosimo ovu malu fotogaleriju nekoliko proteklih dana. Također, u stopu ju prati i službeni fotograf izbora Tomislav Beroš, čijih nekoliko fotografija ovom priliko također predstavljamo.

Dnevnik.ba

Tagovi:

Article_Bottom_970x250