StoryEditor
o harangi na vlaisavljević

Fatmir Alispahić: "Komšić je štetočina i pijun bošnjačke kleropolitičke mafije. Ako su Jelavić i Čović smijenjeni zato što ´ugrožavaju hrvatske nacionalne interese´, što ćemo s njim...?"

Piše desk  /  16.11.2022., 10:17h

Tragom inicijative i otvorenih pitanja Sanje Vlaisavljević zašto visoki predstavnik ne smijeni Željka Komšića i tako okonča agoniju zbog koje su bošnjačko-hrvatski odnosi došli na najnižu točku od ratnih sukoba i zbog koje će Republika Hrvatska imati alibi da opstruira i blokira put BiH prema EU, javio se novinar i publicist Fatmir Alispahić u svom Defteru hefte, piše Hrvatski Medijski Servis.

U video komentaru na Facebooku Alispahić, među ostalim, kaže kako je Komšić štetočina koja generira nestabilnost i daljnje pogoršanje hrvatsko-bošnjačkih odnosa

Petritsch i Ashdown smjenili su legitimne hrvatske članove Predsjedništva, hoće li Schmidt nelegitimnog?

Komšićeva prevara o “građanskoj državi”, koja je nemoguća na postojećim zakonskim osnovama, dobila je veliku podršku Bošnjaka i od njegove stranke “Demokratska fronta” stvorila moćan politički subjekt – podržan od uzepeovsko-fildžanistanskih faktora podjele Federacije. Demokratska fronta će u budućnosti biti ključni nositelj političkog nasilja i korupcije, jer je njen uspjeh zasnovan na pseudograđanskoj prevari, kaže uz ostalo Alispahić.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 08:48