Article_Top_970x250

"Dok Dodik i Čović mirno plove morem srpsko-hrvatske pomirdbe, Izetbegović zapomaže nasukan u Kantonu Sarajevo"

komentar tvrtka milovića

"Dok Dodik i Čović mirno plove morem srpsko-hrvatske pomirdbe, Izetbegović zapomaže nasukan u Kantonu Sarajevo"

lis 13, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Tvrtko Milović na Facebooku je komentirao posjet Čovića i Dodika Beogradu, kao i reakcije iz Sarajeva. Tekst prenosimo u cijelosti.

"U svetom i nadasve opuštenom pohodu pomirbe Srba i Hrvata, Milorad Dodik i Dragan Čović ostvarili su još tri važna boda u gostima - posjetili su Aleksandra Vučića.

Time je ovaj dvojac nakon uspješne zagrebačke turneje odradio posao i u Beogradu, a onda su sa domaćinom ugodno proćaskali i popili šampanjac.

O uspješnosti posjete u Beogradu svjedoči reakcija jednog predsjednika jedne demokratske stranke iz Sarajeva, jedne Sabine Ćudić, jednog šumskog fratra, jedne umirovljenice iz Zagreba i gosta jedne kafane u Hrasnom.

Svi oni odreda su jasno poručili da podjele Bosne neće biti!

Mediji koji revno prate aktivnosti navedenih s nestrpljenjem čekaju štura službena priopćenja kako bi slavodobitno zaključili kako ni na ovom sastanku nije dogovoreno ništa važno.

Ipak, fotografija ih demantira. Jer njihov predsjednik, jadan, mora spašavati vladu kantona, dok mu se protivnici šepure sa šampanjcem u rukama.

Ali "probosanska" javnost nema razloga za brigu - sačekajmo da čujemo što nam imaju reći Izetbegović i Komšić. Oni će to već nekim oštrim odgovorom anulirati..."

DOK DODIK I ČOVIĆ MIRNO PLOVE MOREM SRPSKO-HRVATSKE POMIRBE, IZETBEGOVIĆ ZAPOMAŽE NASUKAN U KANTONU SARAJEVO U svetom i...

Objavljuje Tvrtko MilovićUtorak, 13. listopada 2020.

Dnevnik.ba