Article_Top_970x250

Damir Beljo za Dnevnik.ba: Treniram i čekam dobru ponudu, Bogu hvala i na pehovima

priprema se u Dusseldorfu

Damir Beljo za Dnevnik.ba: Treniram i čekam dobru ponudu, Bogu hvala i na pehovima

velj 24, 2020

Piše: Azra Isic

dnevnik.ba
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Mostarski boksač, Damir Beljo, trenutačno se nalazi na pripremama daleko od Hercegovine, točnije u Dusseldorfu. Nije mu lako biti daleko od svog rodnog grada, obitelji i djece, ali ipak mora zbog želje za uspjesima u karijeri.

”Ovdje je moj menadžer, Ivan Dijaković i njegov UFD GYM, koji je nekoliko godina zaredom proglašen za najboljeg u Njemačkoj. Odlični su uvjeti za treniranje, a što je najvažnije, imam fokus za ono sto me čeka”, izjavio je Damir te nastavio:

“Veliko je žrtvovanje, ali odlučio sam dati sve od sebe i ako bude Božja volja, bit će još više uspjeha.”
U prosincu prošle godine, trebao se boriti za svjetski WBA pojas u "cruiser" kategoriji. Međutim, WBA nije dozvolio Damiru Belji da se bori za ovu titulu jer nije bio u ‘top 15’. Prije toga je imao nesreće da je doživio prometnu nesreću i ozlijedio ruku na treningu.

“lz WBA su rekli kako to neće biti problem, pošto sam prije bio izazivač u tri od četiri najjače verzije. No, kasnije se ispostavilo kao problem, jer me nisu uspjeli tako brzo ubaciti među izazivače. Nažalost, to su mi javili dva tjedna prije borbe tako da je to propalo”, objasnio je Beljo za Dnevnik.ba.

“Imao sam dosta pehova, ali Bogu hvala i dalje sam najrangiraniji boksač svoje kategorije u bivšoj Jugi. Pokušavam u svemu tražiti pozitivnu stranu te Bogu zahvaliti i za te pehove”, dodao je boksač.

Zbog boljih priprema, Beljo se nalazi u izolaciji dok je u Njemačkoj, tako da nije u mogućnosti provoditi vrijeme sa svojom obitelji. Njegov povratak će biti u ožujku na nekoliko dana.

”Imam dosta planova, ponuda, ali menadžer s mojim timom će odlučiti što je najbolje. Ono što je najvažnije da sam u treningu i kad bude neka dobra ponuda, idemo...”, zaključio je Damir Beljo.

Dnevnik.ba

Tagovi: