Article_Top_970x250

Branimir Štulić "protiv" mostarskog benda

frontmen azre

Branimir Štulić "protiv" mostarskog benda

velj 22, 2020
dnevnik.ba
dnevnik.ba

Foto: Facebook

Kada su na Facebooku objavili koncert s naslovom „SAT VREMENA LJUBAVI I ENERGIJE“ isti je odmah bio skinut uz uvredljivu poruku upućenu osobno od Johnnya Štulića.

'Matori BAND' iz Mostara, kojeg čini trio; Ivan Prusina (gitara,vokal), Dragan Raspudić (bubnjevi) i Hrvoje Ćaćulović (bas) u zadnjih godinu dana izvodi Azrine pjesme. Okupili su se kako kažu iz ljubavi prema Johnnyu Štuliću i njegovim pjesmama jer oduvijek vole Azru. Bend je u veoma kratkom vremenu privukao pažnju što svjedoče mnogobrojne svirke i prepuni klubovi u Sarajevu, Zadaru , Splitu, Pločama, Uskoplju, Bugojnu, Trebinju, Mostaru i drugdje.Ono što ih najviše veseli je ljubav mlađih generacija prema Azrinim pjesmama.

Kako nam kažu iz Matori BAND-a, posljednjih nekoliko mjeseci počeli su im stizati mailovi od odvjetnika Zorana Živkovića, koji zastupa Branimira Štulića, u kojim se traži da mostarski bend prestane sa izvođenjem Štulićevog autorskog sadržaja, tj. svih Azrinih pjesama. Nakon toga Matori BAND-u su uklonjeni svi video sadržaji s YouTubea i Facebooka. Kada su na Facebooku objavili koncert s naslovom „SAT VREMENA LJUBAVI I ENERGIJE“ isti je odmah bio skinut uz uvredljivu poruku upućenu osobno od Johnnya Štulića.

Momci iz Matori BAND-a poručuju svojim pratiteljima i svima koji vole Azru da su tužni što im je sabotirano reklamiranje i da je ovo jedini način da se obrate onima koji ih prate. Isto tako poručuju kako nisu obeshrabreni i da ne žele na bilo koji način Johnnya ponižavati i iskorištavati i da će nastaviti svirati iz ljubavi prema njemu i Azri.

Kako su nam rekli, na prostoru bivše Jugoslavije ima 15-ak tribute bandova koji izvode Azrine pjesme i nikome nisu uklonjeni svi video zapisi osim Matori BANDU.

Vrijedi spomenuti da se Johnny Štulić u posljednje vrijeme oglašava na svom YouTube kanalu PETROVICPETAR, a nedavno je objavio i dva Azrina albuma 'Filigranski pločnici' i mix  'Azrino sunčano dno'.

Dnevnik.ba/ T.Raspudić