Article_Top_970x250

Baka obojila kosu u plavo pa sa stilom proslavila 98. rođendan

prkosi godinama

Baka obojila kosu u plavo pa sa stilom proslavila 98. rođendan

lis 14, 2017
dnevnik.ba
dnevnik.ba

U životu sam bila na puno dobrih zabava, no ova je vjerojatno najbolja jer sam dobila svu pažnju, zaključila je Gladys Weikle koja je prošlog mjeseca napunila 98 godina.

Mislite da proslava 98. rođendana i nije pretjerano zabavna? Možda i nije, osim ako je slavljenica jedna posebno zanimljiva baka iz američke savezne države Maryland.

Gladys Weikle svoj je veliki rođendan prošlog mjeseca proslavila u velikom stilu, a u organizaciji je pomogla njezina 29-godišnja unuka Shannon koja je angažirala fotografkinju Caru McGilvery da ovjekovječi zabavu. Neuništiva Gladys spremno je pozirala okružena raznobojnim balonima, sa čašom prošeka u ruci i odjevena u preslatku suknju od tila. Da bi zabava bila potpuna, bilo je i konfeta te torte u ombre stilu koju je baki za rođendan napravila Shannon. Kako bi sve bilo u plavo-ljubičastim tonovima baka Gladys obojila je u kosu u iste boje. 

- Bila sam ganuta i iznenađena jer sam prvo mislila da ovo dvoje djece žele da radim gluposti. Torta je bila izvrsna! - kazala je Gladys i dodala kako se odlično provela. 

- U životu sam bila na puno dobrih zabava, no ova je vjerojatno najbolja jer sam dobila svu pažnju - zaključila je. 

- Moja baka je puna ljubavi i s njom se savršeno slažem. Uvijek se dobro zabavljamo, ona jednostavno zrači ljubavlju i uvijek privlači dobre ljude. Ove fotografije ću zauvijek čuvati jer su uspjele dočarati upravo njezin 'ludi' duh - rekla je Shannon.

Fotografkinja Cara ispričala je kako je tijekom snimanja baki Gladys predložila da glumi kako prošek pije iz boce. 

- Poslušala me, ali nije glumila! Bocu je prinijela ustima i bez kompleksa kroz smijeg počela piti. Mislim da svi trebamo težiti da budemo takvog nevjerojatnog duha kada ostarimo - rekla je Cara, koja je fotografije s rođendana objavila na svojem Facebooku. 

Dnevnik.ba

Article_Bottom_970x250