StoryEditor
ukrali mu medalje

Zvijezda Chelseaja objavila video lopova koji su mu provalili u kuću i ukrali sef

Piše desk  /  16.09.2021., 16:27h
Reece James je objavio snimku s videonadzora na kojem se vidi kako su mu lopovi provalili u kuću i potom ukrali sef s njegovim važnim medaljama.

Mlada 21-godišnja engleska zvijezda rekla je kako je grupa razbojnika provalila u njegovu kuću u utorak i odnijela sef u kojem su se nalazile njegove medalje Lige prvaka, Superkupa i Europskog prvenstva.

James je objavio nekoliko snimaka s nadzorne kamere na kojima se vidi kako četiri osumnjičenika hodaju prilazom njegove kuće.

Jedan video prikazuje kako se grupa bori kako bi otvorila elektičnu kapiju na imanju dok iz kuće iznose veliki sef i kotrljaju ga preko prilaza.

"Ove medalje osvojene su predstavljajući Chelsea i Englesku - časti koje mi se nikada ne mogu oduzeti bez obzira na to imam li fizičke medalje za to. Ipak, apeliram na sve svoje navijače Chelseaja i Engleske da pomognu u identifikaciji i predaji ovih osoba koje nikada neće moći biti mirne jer su dokazi sve više pojavljuju protiv njih. Policija, moji savjetnici i Chelsea (i mnogi drugi) stoje iza mene jer imam čvrste tragove o tome tko su počinitelji. Približavamo im se. Srećom, nitko nije bio prisutan i želim svima dati do znanja da sam na sigurnom i dobro. Zaista cijenim što imam platformu da vam ispričam sve o svojoj nesreći i nadam se da ćemo zajedno uhvatiti te pojedince i iznijeti pravdu tamo gdje je potrebno", napisao je nogometaš u izjavi na Instagramu.

Dnevnik.ba

17. travanj 2024 22:10