StoryEditor
mostar

Zrinjski karate kup u Mostaru okupio više od 500 natjecatelja

Piše fena  /  30.09.2023., 20:35h

Drugi Zrinjski karate kup, međunarodni karate turnir, u Arena Sport Centru u Mostaru okupio je natjecatelje četiriju država, a svoje umijeće pred europski licenciranim sudcima ima priliku pokazati više od 500 natjecatelja.

U katama i borbama sudjeluju svi uzrasti, od najmlađih do seniora, a posebno zadovoljstvo, ističu organizatori, je to da djeca imaju prostor za stjecanje novih znanja, natjecateljskog duha i karate vještina.  

Organizacija ovogodišnjeg kupa podignuta je na višu razinu, o čemu svjedoči i velik broj prijava te sudjelovanje djece iz čak 35 klubova.

‘‘Zahvalio bih svim klubovima koji su došli podržati ovaj turnir, kao i Arena Sport Centru koji nas je ugostio. Na Turniru sudjeluju desetci klubova iz Crne Gore, Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Podigli smo organizaciju na višu razinu i nadamo se da će iduće godine turnir biti na još boljoj razini kada slavimo 30 godina Zrinjskog karate kluba‘‘, poručio je Emil Ćorić, trener i predsjednik Kluba.  

Zrinjski karate klub dogodine proslavlja svoj 30. rođendan što je dodatni poticaj da se organizacija kupa nastavi i iduće godine, naveli su organizatori.

Arena Sport Centar i ove godine je domaćin karate spektakla, što je samo jedan od brojnih sportskih događaja koji, kako su naveli, okuplja mlade i talentirane sportaše.

Pod budnim okom sudaca iz regije priznanja će zavrijediti najbolji u svojim kategorijama, priopćili su iz Arena Sport Centra.

Dnevnik.ba

23. srpanj 2024 07:44