StoryEditor
transferi

Zrinjski doveo novo pojačanje iz Hrvatske

Piše desk  /  10.01.2023., 07:44h

Hrvatski nogometaš Antonio Ivančić (27) novi je član momčadi aktualnog bosanskohercegovačkog prvaka Hrvatskog športskog kluba Zrinjskog iz Mostara.

Hrvatski veznjak je za Zrinjski potpisao ugovor do svibnja 2025. godine, a u klub iz Mostara dolazi kao slobodan igrač nakon što je sredinom prošle godine napustio Istru 1961.

Tijekom karijere igrao je i za Hrvatski dragovoljac, Rudeš i Trnje. Ivančić je drugo zimsko pojačanje Zrinjskog kojeg vodi Krunoslav Rendulić. Nedavno je na posudbu iz zagrebačkog Dinama stigao crnogorski U-21 reprezentativac Milan Vukotić.

Na konferenciji za novinare na početku priprema za proljetni nastavak sezone Rendulić je istaknuo kako s mostarskom momčadi želi osvojiti dvostruku krunu, prvenstvo i kup.

"Zrinjski je postavio visoke standarde i uvijek je bilo teže obraniti nego nešto osvojiti. Ali, ove godine imamo ambicije u oba natjecanja i pokušat ćemo ih ostvariti", rekao je Rendulić, koji je u studenom preuzeo klub umjesto Sergeja Jakirovića, koji je postao novi šef struke Rijeke.

HŠK Zrinjski je prošle sezone osvojio sedmi naslov prvaka BiH.

Dnevnik.ba

Standings provided by Sofascore
21. travanj 2024 13:07