StoryEditor
ždrijebovi u 13 i 14 sati

Zrinjski će danas saznati potencijalne protivnike u play-offu Europa lige i Konferencijske lige

Piše desk  /  07.08.2023., 11:17h

Zrinjski će danas nakon žrijebova u 13 i 14 sati saznati potencijalne protivnike u play-offu Europske lige i Konferencijske lige.

Prvak Bosne i Hercegovine će u trećem pretkolu Europske lige igrati protiv islandskog Breidablika, a ukoliko ga izbaci, igrat će play-off za ulazak u grupnu fazu.

To bi ujedno značilo da će minimalno igrati grupnu fazu Konferencijske lige ove sezone s obzirom da tamo nastavlja natjecanje poražena ekipa iz play-offa Europske lige.

Lista potencijalnih protivnika Zrinjskog u play-offu Europske lige je veoma duga, a to su sljedeći klubovi: Ajax, LASK, Aberdeen, Čukarički, Zorja, R. Union Saint-Gilloise, te poraženi iz duela Rakow - Aris Limassol, Slovan Bratislava - Maccabi Haifa, AEK Athens - Dinamo, Olimpija - Galatasaray, Copenhagen - Sparta Prag i KI Klaksvik - Molde.

Žrijeb play-offa Europske lige je u 13 sati, a u 14 će biti obavljen žrijeb play-offa Konferencijske lige.

Ukoliko Zrinjski ispadne od Breidablika, za ulazak u grupnu fazu Konferencijske lige potencijalni protivnici su mu pobjednici duela Valmiera - Partizani Tirana, Farul Constanta - Flora Tallinn i Struga - Swift Hesperange.

Dnevnik.ba

26. travanj 2024 20:17