StoryEditor
crnogorski trener

Žestoki napadi na Vujovića zbog Duvnjaka

Piše desk  /  23.01.2023., 10:13h

Bivši rukometaš Bent Nygaard napao je Crnogorca na klupi Irana Veselina Vujovića zbog njegovih komentara o danskom reprezentativcu Mathiasu Gidselu.

Nakon što Gidsel nije htio prihvatiti ispriku hrvatskog rukometaša Domagoja Duvnjaka zbog gruboga starta koji je Dule napravio na njemu, Veselin Vujović nazvao je Gidsela malim mišem i balavcem kojemu bi trebala biti čast pružiti hrvatskom kapetanu ruku. Ti su komentari razbjesnili Dance, koji su kritizirali crnogorsku i jugoslavensku rukometnu legendu. 

Jedan od glasnijih bio je bivši rukometaš Bent Nygaard, koji se prisjetio nekih navodnih trenutaka iz Vujovićeve karijere.

"Vujović je 2019. dobio otkaz kao izbornik Slovenije, nakon što je tijekom time-outa igraču rekao da umre. Nakon toga je drsko kritizirao vodstvo EHF-a, 2008. je dobio suspenziju kao trener Schaffhausena zbog fizičkog napada na suce, 2006. je bio pod istragom zbog sumnje da je pustio utakmicu, a 2002. je dobio otkaz nakon masovne tučnjave u Ciudad Realu", izjavio je Nygaard i nastavio:

"To kad je rekao vlastitom igraču da umre, zastrašujuće je, tako da za tog čovjeka nemam ni trunke poštovanja. Njemu se takve stvari stalno događaju kroz karijeru i mislim da on nema pravo nikome govoriti ništa o poštovanju. Tužan sam i ljut zbog toga što je rekao, ali najviše u svemu tome pati rukomet".

Dnevnik.ba

25. srpanj 2024 06:55