StoryEditor
nije bilo prekršaja

Wilson ostao bez zuba, Arsenalu treba čudo za plasman u Ligu prvaka

Piše desk  /  17.05.2022., 07:44h

Ronald Zubar prije deset je godina napustio Premiership, a zubar će svakako trebati napadaču Newcastlea Callumu Wilsonu (30) nakon što je ostao bez zuba u pobjedi protiv Arsenala (2-0) na domaćem terenu.

Napadač Newcastlea naletio je na lakat nakon kornera, ali prekršaja nije bilo iako je ostao bez zuba. No, bile su 'svrake' na kraju od velike pomoći za rivale 'topnika'.

Ronald Zubar prije deset je godina napustio Premiership, a zubar će svakako trebati napadaču Newcastlea Callumu Wilsonu (30) nakon što je ostao bez zuba u pobjedi protiv Arsenala (2-0) na domaćem terenu.

'Svrake' su od dolaska novih vlasnika u sve boljoj formi, a sad su uzele vrijedne bodove 'topnicima'. Autogolom Bena Whitea (55), a potom krasnim udarcem Bruna Guimaraesa (85), Newcastle je zasluženo slavio i ostavio Arsenal dva boda iza Tottenhama na četvrtom mjestu na ljestvici, uz po jednu preostalu utakmicu u sezoni, prenose 24 sata.

Iako nije bilo ni prekršaja, naletio je napadač Newcastlea na lakat i ostao bez zuba te su posla imali i medicinari domaćeg kluba.

Tottenhamu sada treba samo remi protiv već ispalog Norwicha kako bi ostao ispred Arsenala. Topnici, koji već šest godina ostaju bez Lige prvaka, igraju kod kuće s Evertonom. Pobjeda, prva Newcastleova u ligi nad Arsenalom od travnja 2018., znači da je momčad Eddieja Howea napredovala na 12. mjesto na ljestvici nakon što je na Božić bila među onima koji ispadaju.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 15:42