StoryEditor
David Moyes

West Hamov trener izgubio živce pa napucao skupljača lopti: ‘Bacio mi ju je jako mlako‘

Piše desk  /  06.05.2022., 08:03h
David Moyes izgubio je živce u sinoćnjoj uzvratnoj utakmici polufinala Europske lige.

Njegov West Ham gostovao je kod Eintrachta u Frankfurtu, a igrala se 78. minuta kada je Moyes izgubio živce i ljutito napucao loptom skupljača lopti. Da stvar bude gora, pogodio ga je u glavu s leđa.

Posao 'Čekićarima' od samog starta otežao je Aaron Cresswell koji je nakon 19 minuta zaslužio crveni karton, pa je sastav iz Londona igrao velik dio susreta s desetoricom.

Moyesa je, čini se, iznervirala činjenica da je skupljač lopti uz travnjak loptu u igralište vratio usporeno, mlako.

"Udario sam loptu natrag skupljaču. Ispričavam se zbog toga, ali bacio mi ju je jako mlako", pravdao se Moyes, koji je ipak rekao da mu je 'žao zbog poteza' iako mu je 'lopta sjela lijepo na volej.'

Trenutak kada je Moyes napucao skupljača lopti pogledajte OVDJE.

"Jednostavno osjećam razočaranje. Igrali smo protiv boljih momčadi nego li je Eintracht. Vjerojatno smo utakmicu izgubili još na London Stadiumu u prvih 30 sekundi i otad smo lovili rezultat", dodao je menadžer West Hama nakon utakmice koju je njegova momčad izgubila s 1:0, te s ukupnih 3:1 ostala bez finala Europske lige.

Takav rezultat znači da je West Ham ostao i bez šanse za plasmanom u Ligu prvaka sljedeće sezone jer u Premiershipu su sedmi.

"Težak trenutak. Razočaran sam, ali jako ponosan na igrače, na način kako smo igrali s desetoricom. Pokušavali smo, stvarali šanse, ali moramo čestitati Frankfurtu. Želimo im sve najbolje."

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 23:41