StoryEditor
primera

Vrsaljko se vratio nakon ozljede i asistirao za prvi gol u uvjerljivoj pobjedi prvaka

Piše Hina  /  03.04.2022., 07:05h
Vrsaljko se vratio u momčad nakon 20-tak dana stanke zbog ozljede, a u 11.minuti je asistirao Joa Felixu za prvi gol Atletica. U 63. minuti Alaves je izjednačio preko Escalantea, da bi Luis Suarez (75pen, 90) i Felix (82) donijeli uvjerljivu pobjedu prvaku

U dvoboju 30. kola Primere Atletico je na Metropolitani svladao "fenjeraša" Alavesa s 4-1, dok je Šime Vrsaljko ubilježio asistenciju.

Vrsaljko se vratio u momčad nakon 20-tak dana stanke zbog ozljede, a u 11.minuti je asistirao Joa Felixu za prvi  gol Atletica. U 63. minuti Alaves je izjednačio preko Escalantea, da bi Luis Suarez (75pen, 90) i Felix (82) donijeli uvjerljivu pobjedu prvaku.

Vrsaljko je odigrao cijelu utakmicu.

OVDJE pogledajte njegovu sjajnu asistenciju.

Atletico je treći s 57 bodova, koliko ima i drugoplasirana Sevilla, dok je Alaves zadnji s 22 boda.

Nogometaši Real Madrida napravili su veliki korak ka naslovu prvaka svladavši mu Vigu Celtu s 2-1 u 30. kolu Primere.

Karim Benzema je realizirao dva jedanaesterca (20, 70) i promašio još jedan u 64. minuti u nervoznoj utakmici u Vigu.

Benzema je prvi zabio s bijele točke nakon 20 minuta nakon što je Nolito sapleo Edera Militaa, ali je Nolito izjednačio udarcem iz blizine nakon protunapada ubrzo nakon poluvremena. Benzema je nakon što je Jeison Murillo faulirao Rodryga imao i penal u 64. minuti, ali mu je vratar Matias Dituro obranio udarac. Šest minuta kasnije Kevin Vazquez je sapleo Ferlanda Mendyja, a francuski napadač je ovaj puta bio precizan za pobjedu.Luka Modrić je igrao do 74. minute.

Nogometaši Levantea slavili su na svom terenu protiv Villarreala s 2-0 u 30. kolu španjolske La Lige i više nisu zadnji na ljestvici. Dvostruki strijelac za Levante bio je Jose Luis Morales u 69. i prvoj minuti sudačke nadoknade vremena. Levante je upisao tek četvrtu pobjedu u prvenstvu i sada ima 22 boda, no nalazi se na pretposljednjem, 19. mjestu i prijeti mu ispadanje. Villarreal je na sedmoj poziciji s 45 bodova, a u srijedu igra prvu utakmicu četvrtfinala Lige prvaka protiv Bayerna.

Ranije je Getafe na svom stadionu svladao Mallorcu s 1-0 pogotkom Borje Mayorala (82).

Dnevnik.ba

19. travanj 2024 17:34