StoryEditor
obrana poharana ozljedama

Vrsaljko oduševio Simeonea: Znali smo da Šime može odraditi svoj posao

Piše desk  /  08.12.2021., 09:11h
Atletico Madrid jučer je u fantastičnoj utakmici pobijedio Porto 3-1 te tako uz poraz Milana od Liverpoola osigurao prolaz u nokaut fazu Lige prvaka. Zadovoljan nakon susreta bio je argentinski stručnjak Diego Simeone.

- U ovom sam klubu 10 godina i ekipa me uvijek na kraju oduševi na nove načine, rekao je Simeone nakon što je njegova momčad osigurala ukupno osmu završnicu Lige prvaka u zadnjih devet koliko ih je vodio. 

Bila je ovo teška utakmica za Argentinca, nije mogao računati na dvojicu standardnih stopera pa je te uloge morao prepustiti dvojcu kome to nije primarna pozicija. Naš Šime Vrsaljko i Kondogbia uletjeli su u zadnji tren te odigrali bez greške.

- Činjenica je da nismo imali tri od naša četiri stopera, ali ima igrača koji su nam još uvijek toliko važni. Danas je bio na redu Vrsaljko, znali smo da može odraditi svoj posao. Kondogbia je također bio dobar.

- Cijela momčad se uključila u igru, dala sve, uložila srce. Imamo vratara koji se istaknuo u teškim trenucima. U drugom poluvremenu, da su zabili iz one šanse, pobijedili bi nas, naglasio je Simeone koliko je dobro Oblak sinoć branio.

I sam Oblak zadovoljan je predstavom ekipe: 

- Bila je to nevjerojatna noć. Jako sam zadovoljan pobjedom, zbog momčadi i navijača. Siguran sam da mnogi nisu vjerovali u nas, ali upravo u ovakvim utakmicama pokazujemo kakva smo momčad i da smo jako jaka skupina igrača.

Dnevnik.ba

20. travanj 2024 10:30