StoryEditor
zašto, ivaylo?

Vranješ o Bilbiji i Petevu: "Vrijeđanje lige i zdravog nogometnog razuma"

Piše desk  /  20.03.2022., 13:04h
Nakon Bilbijinog hat tricka protiv Radnika na Instagramu se oglasio bivši kapetan Borca Stojan Vranješ.

Nemanja Bilbija sinoć se upisao u povijest. Postigao je svoj 24. pogodak u ovoj sezon, te tako oborio rekord Emira Obuće koji je s 23 pogotka u jednoj sezoni držao prvo mjesto kada je u pitanju pogađanje mreže u jednoj sezoni. Bilbija do kraja sezone tu brojku ima priliku dodatno povećati.

Zanimljivo, samo su četiri ekipe u ovoj sezoni postigle više pogodaka od Bilbije. Uz Zrinjski, to su Borac, Tuzla City i Velež.

No, za izbornika Ivayla Peteva Bilbija ne postoji. Iz samo njemu poznatih razloga ne želi ga pozvati u reprezentaciju, pa ni u trenutcima kad u SAD na prijateljsku utakmicu idu igrati samo igrači iz Premijer lige BiH.

Nakon Bilbijinog hat tricka protiv Radnika to je komentirao na Instagramu i bivši kapetan Borca Stojan Vranješ.

"Prvo čestitke, Nemanja Bilbija prekucao igricu… A što se tiče poziva, smiješno je pričati treba li dobiti poziv čovjek koji je dao 24 gola. Vrijeđanje lige i zdravog nogometnog razuma. Nitko ne traži da Bilbija igra nego da dobije zaslužen poziv, ali valjda ljudi koji odlučuju puno bolje razumiju od svih nas. Mali, samo gazi, nogomet sve vraća“, napisao je Vranješ.

Dnevnik.ba

24. travanj 2024 11:02