StoryEditor
aleksandar vučić:

"Volio bih Hrvatsku u četvrtfinalu, bila bi strašna utakmica, sve majstor do majstora. Mislim da smo mi za nijansu jači"

Piše desk  /  20.11.2022., 12:22h

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ovog jutra gostovao je u programu TV Prve i između ostalog govorio i o nastupu srpske reprezentacije u Kataru. Spomenuo je kako se nada da će Srbija imati puno navijača i u drugim državama, a istaknuo je Mađarsku, Bugarsku i Rumunjsku.

Istaknuo je i kako bi voli vidjeti dvoboj s Hrvatskom: "Ja ne znam hoćemo li uspjeti ili ne, ali ćemo ići da pobijedimo. I u tom sportskom smislu, nogometnom smislu, naciji se vratio ponos. Ja bih volio da se u četvrtfinalu sastanemo s Hrvatskom koja je jedna sjajna reprezentacija.

Pošto ćemo u osmini finala ići na Urugvaj ili Portugal ako prođemo grupu u kojoj su Švicarska, Brazil i Kamerun. Možemo ići na Hrvatsku u četvrtfinalu i to bi bio veliki derbi. Oni imaju fantastičnu reprezentaciju, staru, iskusnu, sve majstor do majstora. Ali, ja mislim da smo mi u ovom trenutku za nijansu jači. Volio bih vidjeti, bila bi strašna utakmica."

Podsjetimo, Hrvatska se nalazi u skupini F koja se u osmini finala križa sa skupinom u kojoj su Njemačka, Španjolska, Kostarika i Japan. Ako Hrvatska i Srbija prođu skupine s različitih pozicija mogu se sastati u četvrtfinalu, ako skupine prođu s istih pozicija susret je moguć tek u finalu.

Dnevnik.ba

23. travanj 2024 23:42